are vreo importanta daca sotul meu are maine proces pt cerere de libertate provizorie sub control judiciar si apoi proces de prelungire a mandatului???mentionez ca a avut mandat de 29 de zile de pe 3 decembrie pe 31 si nu ne asteptam sa aibe asa rpd aceasta prelungire de mandat crede-ti ca i se poate prelungi mandatul daca nu a fost scos la probe???este retinut pt complicitate la tentativa de furt calificat.multumesc
DACA prietenul meu este retinut 29 de zille iar mandatul ai expira pe 31 decembrie,si pe 22 are cerere de liberare provizorie sub control judiciar crede-ti ca are vreo sansa sa se libereze fiind complice la tentativa de furt calificat???
Sotul meu a fost retinut de catre politia capitalei pentru complicitate la tentativa de furt calificat avand ca probe inregistrari telefonice i s-a dat mandat de 29 de zile.Avand in vedere ca nu mai are nici un cazier juridic nu sa mai intamplat nimic niciodata nu stiu la ce sa ma astept.la aceasta tentativa mai fusese cu inca 2 persoane acestea fiind arestate pentru furt calificat si pentru aceasta tentativa la care a luat parte si sotul meu,tin sa mentionez ca aceste doua persoane au fost arestate dupa o luna de la tentativa in fapt deoarece ei erau sub urmarire generala din ziua tentativei de furt.pe sotul meu lau ridicat politistii din casa dupa o luna de la acea tentativa atunci cand iau prins pe cei doi ca au furat dar sutul meu nu mai avea nici o treaba cu cei doi indivizi.lea dat mandat de 29 d zile la toti 3 au avut recurs dar li s-a respins.acum sotul meua facut o cerere de punere in libertate sub control judiciar credeti ca i se va accepta ???s-au credeti ca iar mai putea da alt mandat va roggg mult dati-mi un sfat deoarece avocata pe care o am mi-a spus in ziua recursului ca il pune in libertate sigur dar s-a inselat si nu stiu in cine sa mai cred va rog spuneti-mi ce i se va intampla sotului si daca este asa o fapta grea:(Va multumesc