avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complice la tentativa de furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complice la tentativa de furt calificat

DACA prietenul meu este retinut 29 de zille iar mandatul ai expira pe 31 decembrie,si pe 22 are cerere de liberare provizorie sub control judiciar crede-ti ca are vreo sansa sa se libereze fiind complice la tentativa de furt calificat???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 20 Decembrie 2009
Avocatul dvs trebuie sa stie.
Nu avem cum sa ne dam seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de libertate provizorie sub control judiciar si apoi proces de prelungire a mandatului alinagaga alinagaga are vreo importanta daca sotul meu are maine proces pt cerere de libertate provizorie sub control judiciar si apoi proces de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de furt calificat ancanca ancanca am o intrebare prietenul meu este acuzat de complicitate la tentativa de furt calificat.i s-a dat mandat de 29 de zile iar primul recurs a fost respins ca ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va roggg!!! alinagaga alinagaga Sotul meu a fost retinut de catre politia capitalei pentru complicitate la tentativa de furt calificat avand ca probe inregistrari telefonice i s-a dat mandat ... (vezi toată discuția)