Sotul meu a fost retinut de catre politia capitalei pentru complicitate la tentativa de furt calificat avand ca probe inregistrari telefonice i s-a dat mandat de 29 de zile.Avand in vedere ca nu mai are nici un cazier juridic nu sa mai intamplat nimic niciodata nu stiu la ce sa ma astept.la aceasta tentativa mai fusese cu inca 2 persoane acestea fiind arestate pentru furt calificat si pentru aceasta tentativa la care a luat parte si sotul meu,tin sa mentionez ca aceste doua persoane au fost arestate dupa o luna de la tentativa in fapt deoarece ei erau sub urmarire generala din ziua tentativei de furt.pe sotul meu lau ridicat politistii din casa dupa o luna de la acea tentativa atunci cand iau prins pe cei doi ca au furat dar sutul meu nu mai avea nici o treaba cu cei doi indivizi.lea dat mandat de 29 d zile la toti 3 au avut recurs dar li s-a respins.acum sotul meua facut o cerere de punere in libertate sub control judiciar credeti ca i se va accepta ???s-au credeti ca iar mai putea da alt mandat va roggg mult dati-mi un sfat deoarece avocata pe care o am mi-a spus in ziua recursului ca il pune in libertate sigur dar s-a inselat si nu stiu in cine sa mai cred va rog spuneti-mi ce i se va intampla sotului si daca este asa o fapta grea:(Va multumesc
Nu se pot prevedea astfel de lucruri, practic ,depinde de complexitatea cazului ,de probele existente in dosar, demai multi factori. daca va fi sau nu pus in libertate si daca va fi judecat in stare de libertate numai instanta va decide. Noi aici,putem doar sa va spunem ca este posibil insa nu imposibil sa i se prelungeasca mandatul daca vor fi temeiuri pentru mentinerea in arest.
Ceea ce pot eu sa va spun este ca politia are mult mai multe probe decat niste inregistrari audio! Sigur au si niste depozitii ale persoanelor arestate care , coroborate cu inregistrarile audio , au condus la retinerea si ulterior arestarea sotului dvs. O simpla discutie nu este o proba concludenta! Aveti dreptul sa va vizitati sotul in arest si el are dreptul sa-si angajeze un aparator !