avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de libertate provizorie sub control judiciar si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de libertate provizorie sub control judiciar si apoi proces de prelungire a mandatului

are vreo importanta daca sotul meu are maine proces pt cerere de libertate provizorie sub control judiciar si apoi proces de prelungire a mandatului???mentionez ca a avut mandat de 29 de zile de pe 3 decembrie pe 31 si nu ne asteptam sa aibe asa rpd aceasta prelungire de mandat crede-ti ca i se poate prelungi mandatul daca nu a fost scos la probe???este retinut pt complicitate la tentativa de furt calificat.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters104229 , utilizator 20:55, 22 Decembrie 2009
Da, se poate prelungi mandatul.
Sunt sanse mai mari pentru prelungire.
Pai prelungirea se judeca pana la expirarea primului mandat. Cererea de liberare provizorie nu are nicio legatura, mandatul se judeca separat! Si eu cred ca este foarte probabil sa se mai prelungeasca cu inca 29 de zile.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la tentativa de furt calificat ancanca ancanca am o intrebare prietenul meu este acuzat de complicitate la tentativa de furt calificat.i s-a dat mandat de 29 de zile iar primul recurs a fost respins ca ... (vezi toată discuția)
Liberare provizorie pe cautiune roxanafey roxanafey daca esti eliberat provizoriu pe cautiune cu o serie de restrictii cand sunt acestea ridicate?trebuie sa te prezinti la instanta? te citeaza instanta? ... (vezi toată discuția)
Arest in cursul judecatii tayson tayson buna seara in data de 28 sept.s-a hotarat,in cursul urmaririi penale prelungirea mandatului cu 20zile.ulterior,in 19oct.s-a prezentat rechizitoriul si s-a ... (vezi toată discuția)