Buna ziua,
Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de la Politia Rurala si amendat pentru, citez din PV: A condus auto X pe DJ X cu defectiuni la faza de intalnire fata dreapta, defectiuni ce au fost remediate pe loc. Fapta savarsita este prevazuta la art. 101/1/10 oug 195/2002, 6pct. amenda in valoare de 420ron.
Art. 101/1/10 spune: Montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;
As vrea sa depun contestatie dar inca nu stiu ce sa mentiuonez in declaratie. Ca am fost incadrat gresit si sa cer nulitatea pv-ului sau ca amenda este mare pentru aceasta fapta si puteam fi doar avertizat avand in vedere ca sunt la prima abatere si defectiunea a fost remediata pe loc.
Orice sfat mi-ar si de folos.
Multumesc,
Creditul de nevoi personale nu are legatura cu societatea. Raspundeti cu bunurile personale doar in cazul atragerii raspunderii administratorului pt. datorii contractate de firma.
Multumesc pentru informatii. Am sa fac contract la notar pentru a fi sigur ca nu sunt dat afara pana la finele contractului, fara sa-l inreg. la financiar. Ma gandeam ca nu-mi face contract notarul fara sa-l inreg la financiar...
Vreau sa inchiriez un apartament, fara agentie, sa fac un contract de inchiriere la notar pe o anumita perioada de timp.
Imi face vrun notar acest contract, este legal fara sa-l inreg. la financiar?
Am avut o mica tamponare luna trecuta care s-a incheiat foarte usor si repede la firma care era asigurat domnul care a fost vinovat(Asirom). S-a deschis un dosar de dauna in baza intelegerii amiabile.
Am dus masina in acceasi zi intr-un service care are conventie s-au cel putin stiam ca este agreat de catre Asirom. La finalalizarea reparatiei am primit de la service factura cu mai multe anexe sau un desfasurator al fact.
Pe data de 2.12.2009 am depus dosarul complet la asirom pentru acceptul de plata. Fara acest accept de plata nu pot ridica masina+talonul din service. Ideea este ca cei de la asirom spun ca s-a trimis un accept de plata si o propunere de plata pe data de 11.12 . Cei din service spun ca nu au primit nimic.
Intre timp cei de la asigurare imi spun ca s-au virat deja banii in contul service-lui , dar din nou service-l nu a primit nimic.
Ce pot sa fac in acest sens?
Reclamatie la CSA am facut, reclamatie pe site-ul asiromului am facut, la politie am fost sa fac plangere impotriva service-lui dar trebuie sa-i dau in judecata.
In instanta am sanse?