avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate tasta_ok

Activitate tasta_ok

Multumesc pentru raspuns,

In ziua in care o sa se termine preavizul am sa depun o solicitare in acest sens iar daca nu or sa doreasca sa imi dea numar de inregistrare o voi trimite prin posta cu confirmare de primire.

Nu am gasit un model asa ca am scris ceva din mintea mea...sper sa fie bine..astept idei de inbunatatire poate este folositoare si pentru alte persoane.

Solicitare

Subsemnatul .....domiciliat in...angajat la sc...... contract nr...din data de ..incheiat in data de..
Solicit eliberarea in termen de 10 zile,conform cu articolul 16 din legea nr.22/1969, a carnetului de consemnare impreuna cu o comunicare catre Casa de Economii si Consemnatiuni in care sa se arate ca am dreptul sa ridic garantia constituita pe numele subsemnatului.
Prezenta solicitare vine in conformitate cu legea nr.22/1969 cu modificarile aduse de Legea 54/1994

data ...semnatura si un numar de inregistrare
Am semnat un contract de garantie in care sunt urmatoarele 2 articule (printre altele):
- "am luat la cunostinta si sunt de acord ca garantia sa fie depusa la cec pe numele meu si mi se va restitui numai dupa trecerea unui termen de 6 luni de la data incetarii contractului"
-"am luat la cunostinta si sunt de acord cu termenul de 6 luni pt restituirea garantiei dat fiind decontarile cu casele ed asigurari de sanatate pt medicamentele compensate sau gratuite se fac la termen de peste 6 luni"
Intreabarea este daca trebuie sa astept 6 luni sau sunt obligati sa imi restituie garantia in 10 zile asa cum scrie in legea 22 din 1969? (precizez ca locul meu de munca nu are legatura cu casa de asigurari de sanatate-firma detine si farmacie si au luat copy/paste)
chiar si asa e "ciudata" legea, daca cineva scrie ceva adevarat dar negativ despre o persoana/firma, eu ca administrator trebuie sa sterg acel post pentru ca ii stric imaginea persoanei respective. Am inteles bine?
(3) Furnizorii de servicii sunt obligaţi să întrerupă, temporar sau permanent, transmiterea într-o reţea de comunicaţii sau stocarea informaţiei furnizate de un destinatar al serviciului respectiv, în special prin eliminarea informaţiei sau blocarea accesului la aceasta, accesul la o reţea de comunicaţii sau prestarea oricărui alt serviciu al societăţii informaţionale, dacă aceste măsuri au fost dispuse de o autoritate publică, din oficiu sau la primirea unei plângeri ori sesizări din partea oricărei persoane.

adica eu pot formula o plangere catre orice site si sa cer scoaterea unor informatii de pe acel site ?
Deci niste termeni si conditii bine pusi la punct ajung?
Administratorii daca doresc poate ne lamuresc aici pentru ca sunt sigur ca mai sunt persoane interesate de subiect.
Buna ziua

Doresc sa imi construiesc un forum dar vreau sa stiu daca pot fi tras eu la raspundere in cazul in care un utilizator "denigreaza" o persoana fizica sau juridica.
Am sa specific in termeni si conditii ca fiecare persoana este raspunzatoare pentru ce declara, dar chiar si asa pot fi dat in judecata?
Pana la urma eu doar pun la dispozitie un spatiu unde sa se comunice...nu sunt eu raspunzator pentru ce vorbeste "gura lumii" sau ca un utilizator minte.

Multumesc anticipat si Sarbatori Fericite!
Răspuns la discuția Legislatie vandalism
Am trimis un email primariei sectorului 3 dar, cum era de asteptat in RO, nu am primit raspuns. Nu am timp sa ma plimb de la un ghiseu la altul de la o camera la alta prin primarie (sigur asa se intampla pt ca nimeni nu stie ce are de facut sau sa te indrume unde trebuie).

Daca fac aceasta "reclama" si incerc apoi sa iau aprobarile ce risc? sau exista posibilitatea sa fiu "abordat" de politie in momentul cand realizez fizic reclama, ce pot sa patesc?
Multumesc!
Buna ziua,

Am vazut ca in ultima perioada apar pe trotuare tot felul de "indrumari" de genul "50m pana la magazinul X" si as dori sa fac si eu acest lucru.

Am cateva intrebari:
Daca cineva "vopseste" un trotuar, domeniul public, risca sa fie acuzat de vandalism ca si cand ar fi vorba de o cladire?
Ce risca acea persoana?
Ce legi reglementeaza aceasta situatie?
Cei care au facut astfel de "reclame" au autorizatie de la primarie pentru asa ceva? (daca exista)
Cum pot sa fac acest lucru fara griji?

Multumesc.