avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate danamica

Activitate danamica

dosar plimbat pe la vreo trei instante, in tot atatia ani. In cele din urma, dosarul ajunge acolo de unde a plecat si dupa alte cateva luni, actiunea este admisa. Intrebarea mea vizeaza curgerea penalitatilor de intarziere. Acestea se calculeaza si pe perioada cand nu s-a judecat fondul?

este obligatorie depunerea in original a ziarului in care s-a efectuat citarea prin publicitate?
care este textul de lege avut in vedere?
... intr-un alt dosar, am indeplinit cerinta instantei si am citat paratul intr-un ziar national. Instanta insista si-mi pune in vedere sa citez in alt ziar... DE CE?? Ii arat ca deja am facut demersul, iar ea imi suspenda pe 155. Mi se pare cel putin ciudat atat timp cat in cod nu este specificat in care ziar trebuie sa fac citarea. Si sa nu va inchipuiti ca am publicat in Flacara sau Formula AS!!
Va rog, ajutati-ma!:">
buna dimineata,
stiu ca ma puteti ajuta! am un dosar in civil si instanta de fond mi l-a suspendat pe 155 ind 1, cu recurs pe durata suspendarii. am facut recurs, acum ma intreb si va intreb: in caz ca tribunalul respinge recursul, ce urmeaza? dosarul ramane suspendat? ce posibilitati mai am...? vreau sa recuperez o suma mare, dar am depus tarziu (de fapt prin registratura, chiar in ziua termenului, ca altfel nu am putut), niste precizari... si chiar la termenul ala, instanta a suspendat pe 155, ind.1...
va rog, as avea nevoie de raspuns urgent!!!

va multumesc!!!!!!!

va rog sa ma ajutati in aflarea acestui raspuns. nu stiu cum lucreaza administratorul unei firme. contract de munca? de mandat? de colaborare? o alta forma?
Va rog sa ma ajutati cu o problema serioasa... Am participat la o licitatie al carei termen de depunere a fost modificat de catre AC de 2 ori... adica trebuia, in prima faza, sa depunem oferta pana pe 16, apoi au notificat, in ziua de 16!!!, ca data se schimba pe 18, apoi pe 21!!! Noi am depus doc pe SEAP in data de 16, nestiind de termenele succesive enuntate mai sus. Noi si alti 2 ofertanti am respectat primul termen. Ce pot sa fac? O contestaie la CNSC? Stiu ca trebuia formulata o erata la termenul anuntat initial, cf art 33 din HG 925/2006, si chiar cu 3 (trei) zile inainte de modificare si nu in aceeasi zi!. Va rog, ajutati-ma cu un raspuns. Ce pot sa fac?