avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... penalitatile si declinarea de compententa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

penalitatile si declinarea de compententa

dosar plimbat pe la vreo trei instante, in tot atatia ani. In cele din urma, dosarul ajunge acolo de unde a plecat si dupa alte cateva luni, actiunea este admisa. Intrebarea mea vizeaza curgerea penalitatilor de intarziere. Acestea se calculeaza si pe perioada cand nu s-a judecat fondul?

Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 11:34, 18 Martie 2013
Rog fiti mai explicit ca nu prea se intelege problema dumneavoastra, din ce act sau fapt decurg penalităţile,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii perimare nikole.d nikole.d Buna ziua . Ma comfrunt cu urmatoarea problema si as avea nevoie de putin ajutor din partea cuiva care are habar sau care a trecut prin asa ceva . In urma ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a executa contractul vs reziliere contract moraru alexandru moraru alexandru In primavara anului 2008 am inceiat un contract cu o firma pt executia unei mansarde. Contractul prevedea la \"Alte clauze\" obligatia firmei respective de a ... (vezi toată discuția)
Actualizarea penalitatilor in cursul judecatii ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua! Am un dosar care a fost pe rol la un tribunal; a ramas in pronuntare la primul termen, apoi l-a repus pe rol, apoi a venit un alt judecator care ... (vezi toată discuția)