avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incheiere recurata, daca recursul este respins, ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incheiere recurata, daca recursul este respins, ce urmeaza?

buna dimineata,
stiu ca ma puteti ajuta! am un dosar in civil si instanta de fond mi l-a suspendat pe 155 ind 1, cu recurs pe durata suspendarii. am facut recurs, acum ma intreb si va intreb: in caz ca tribunalul respinge recursul, ce urmeaza? dosarul ramane suspendat? ce posibilitati mai am...? vreau sa recuperez o suma mare, dar am depus tarziu (de fapt prin registratura, chiar in ziua termenului, ca altfel nu am putut), niste precizari... si chiar la termenul ala, instanta a suspendat pe 155, ind.1...
va rog, as avea nevoie de raspuns urgent!!!

va multumesc!!!!!!!

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:17, 4 Noiembrie 2010
Contestatie in anulare sau revizuire daca se indeplinesc anumite conditii din Codul de procedura civila (art.318 si 322)
Aici vedeti daca va incadrati: [ link extern ]
L.C

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa inaintez o cerere de revizuire inaltei curti de casatie si justitie? mihami mihami Intr-un dosar la contencios am castigat la Tribunal, insa la Curtea de Apel am pierdut, pe \"motiv\" ca am solicitat anularea unei decizii tardiv, pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare cristeo cristeo Buna seara. spuneti-mi va rog ce cale de atac exista pentru o sentinta de recurs irevocabila? Este o cale contestatia in anulare? Unde trebuie depusa? Ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli expert, cai extraordinare de atac Ramona1982 Ramona1982 Am pierdut un dosar privind suspendarea permisului de conducere. Am platit expertul, eu pot sa mai recuperez banii de la expert? Mai pot face ceva privind ... (vezi toată discuția)