avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate raluca gradea

Activitate raluca gradea

Buna ziua.
As dori sa stiu care e termenul de depunere a unui act aditional la contractul de munca, ex: incetarea suspendarii contractului de munca.Am fost in concediu ingrijire copil. Pe 22 ianuarie copilul a implinit 2 ani.Care e ultima zi de depunere in acest caz?
Buna ziua.Ce ma sfatuiti sa fac aflandu-ma in urmatoarea situatie:
Peste 4 zile imi expira concediul de ingrijire copil de 2 ani.Firma la care am lucrat 4 ani, si-a schimbat administratorul si denumirea din luna decembrie 2009.Pe langa asta, fostii angajatori au facut niste erori si nu am mai aparut in statele de plata cu 0 venituri in ultimele luni ale anului trecut si respectiv in noua firma eu nu mai apar ca angajata.Din cate stiu trebuie sa mi se faca incetarea suspendarii contractului de munca si mai departe incheierea activitatii deoarece si-au restrans activitatea sau mi s-a desfiintat postul, astfel incat mai departe sa pot sa-mi depun dosarul de somaj.Ce obligatii are angajatorul la care am lucrat fata de mine avand in vedere ca evita sa ma mai contacteze, cu ce ma poate afecta daca nu mi se vor emite vreodata aceste acte, si la ce organe ar trebui sa ma adresez pentru a-mi rezolva problema si a-mi primi drepturile ce mi se cuvin?Va multumesc.
Răspuns la discuția acte necesare dosar somaj
Va multumesc pentru raspuns si va doresc sarbatori fericite si La Multi Ani!
Sunt mamica, si in ianuarie 2010 imi inceteaza concediul de 2 ani pentru ingrijire copil.Firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea in decembrie anul curent si a fost cumparata de alt administrator.De asemenea s-a facut o eroare in statele de plata si nu mai apar in ultimele luni ale anului cum ar trebui chiar daca veniturile sunt 0.Datorita acestei greseli, in actele firmei nou rezultate nu mai apar ca angajata.Ma intereseaza ce acte imi trebuie pentru intocmirea dosarului de somaj in afara de cele standard si cine trebuie sa mi le elibereze in situatia asta.De asemenea cine imi elibereaza decizia de incetare a suspendarii contractului pe perioada concediului pentru ingrijire copil.Va multumesc.