avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare dosar somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare dosar somaj

Sunt mamica, si in ianuarie 2010 imi inceteaza concediul de 2 ani pentru ingrijire copil.Firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea in decembrie anul curent si a fost cumparata de alt administrator.De asemenea s-a facut o eroare in statele de plata si nu mai apar in ultimele luni ale anului cum ar trebui chiar daca veniturile sunt 0.Datorita acestei greseli, in actele firmei nou rezultate nu mai apar ca angajata.Ma intereseaza ce acte imi trebuie pentru intocmirea dosarului de somaj in afara de cele standard si cine trebuie sa mi le elibereze in situatia asta.De asemenea cine imi elibereaza decizia de incetare a suspendarii contractului pe perioada concediului pentru ingrijire copil.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluca gradea , utilizator 10:08, 24 Decembrie 2009
Faptul ca nu apareti in statul de plata , nu inseamna ca nu sinteti angajata cu contractul de munca suspendat evident la noua firma( cea care v-a preluat!).
Decizia de incetare suspendarii contractului de munca v-o elibereaza noua firma, insa in decizie ar fi bine sa precizeze faptul ca ati fost preluata cfr act......care a fost intocmit!
Actele necesare :
-copiii si originale carte de munca, de studii, de stare civila, precum si o adeverinta cu venirurile realizate in ultimele 12 luni, dar mai sigur cind va inscrieti la ajofm intrebati!
Va multumesc pentru raspuns si va doresc sarbatori fericite si La Multi Ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte pentru acordarea somajului adinabuc adinabuc Buna ziua! In vederea solutionarii dosarului meu de acordare a ajutorului de somaj a intervenit o problema care sper sa-si gaseasca o solutie; daca a-ti ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim mihaela_1968 mihaela_1968 Revin cu o intrebare: Decizia de suspendarea a CIM pentru concediul de ingrijire copil pana la 2 ani se transmite la ITM si pentru societati comerciale cu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc (angajatorul in faliment) marce_busu marce_busu buna ziua. pe data de 16.08.2011 inceteaza concediul de crestere si ingrijire copil.tocmai am aflat ca societatea angajatoare este in faliment si as vrea sa ... (vezi toată discuția)