avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional contract de munca

Buna ziua.
As dori sa stiu care e termenul de depunere a unui act aditional la contractul de munca, ex: incetarea suspendarii contractului de munca.Am fost in concediu ingrijire copil. Pe 22 ianuarie copilul a implinit 2 ani.Care e ultima zi de depunere in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:08, 25 Ianuarie 2010
Dumneavoastra ca si angajat trebuie sa depuneti o cerere de reluare a activitatii pana in data de 22 ianuarie. In baza cererii dumneavoastra angajatorul face o decizie de incetare a suspendarii nu un act aditional. Pe 23 ianuarie ar fi trebuit sa va reluati activitatea in baza aceluiasi contract, eventual cu actualizare de salariu.Daca nu ati depus cererea pana in data de 22 ianuarie , si nu v-ati prezentat la servici incepand din data de 23 ianuarie, angajatorul considera perioada de dupa 22 ianuarie ca absente nemotivate.
Cererea de intrare in CCC si de reluare a activitatii din CCC nu face obiectul incheierii unui act aditional. Raspunsul lui @ anda.i este sufient.
Termenul max este de 5 zile de la data perfectarii actului (in cazul dvs a deciziei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)
Salariata care nu a revenit din ccc book2 book2 Va rog sa-mi sugerati ce trebuie facut ca si angajator cand un salariat al sau nu revine la serviciu dupa cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)
Inainte de terminarea ccc este obligatoriu sa anunt angajatorul ca vreau sa reiau activitatea? gorki_2012 gorki_2012 Inainte de terminarea CCC, este obligatorie anuntarea angajatorului despre intentia de a relua munca ? daca da, cu cat inainte ? Multumesc ! (vezi toată discuția)