Adrian.Tudor a scris:
Nu sunt convins ca lucrurile au stat chiar asa. Eu cred ca suma pt care ati primit instiintare este suma din devizul de reparatie si ca ati primit mai multe adrese sa va prezentati pt a se stabili modalitatea de plata dar ca ati refuzat acest lucru si v-a trimis o ultima atentionare , e drept mai severa de aceasta data. Nu e tarziu nici acum sa mergeti sa vedeti despre ce e vorba.Cunosc destul de bine modul de lucru al acestui asigurator si ma surprinde ce imi spuneti. Eu va sfatuiesc sa mergeti la GROUPAMA si sa discutati cu ei ca de iertat nu va va iertanimeni de plata prejudiciului pe care l-ati produs.
Nu am niciun motiv sa ascund detalii despre cele intamplate. e prima data cand sunt instiintat, ca sunt nevoit sa platesc. nu am primit nicio adresa. ma voi duce la Groupama. nu am suma de bani, pt a platii integral(sunt student in ultimul an, nu am bursa si nici loc de munca, nu am bunuri ce le-as putea valorifica). am toata bunavointa sa platesc, dar nu pot integral. nu sunt de acord sa platesc dobanzii si penalitati. nu am vina, ca tocmai acum imi trimit instiintarea de plata.in caz ca ma vor actiona in instanta, nu voi avea de unde sa platesc. prejudiciul nu a fost produs din vina mea. ci am ajuns in aceasta situatie, ca cealalta parte implicata era foarte influenta si am ajuns din victima, invinuit. am gresit ca nu am controlat daca vehiculul indeplineste toate conditiile pt a putea fi folosit, in momentul cand m-am urcat la volan. pt tot ce am sustinut, am inscrisuriile, pe care vi le pot pune la dispozie, daca aveti bunavointa de a ma sfatuii in continuare.
multumesc!
nu am inteles ce ati vrut sa spune-ti prin ""Dupa 2 ani orice demers este tardiv. ""sau ""In acest caz se aplica termenul de 3 ani. ""