avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate Radu-Gabriel

Activitate Radu-Gabriel

As dori sa stiu daca este posibil sa imi modific punctul de lucru pentru PFA, in momentul in care mai am 3 luni ramase in contractul de inchiriere;
De asemenea, as vrea sa stiu daca dupa aceste trei luni, va trebui sa mai merg o data la notar pentru prelungirea perioadei contractuale.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

As vrea sa inchiriez un imobil catre o P.F.A. pentru desfasurarea activitatii acesteia implicit pentru un punct de lucru;
As vrea sa stiu care sunt diferentele dintre un contract de inchiriere pentru locuit si unul pentru punct de lucru; ce alte clauze sau anexe ar trebui adaugate in contract ?
De asemenea, cat este de indicat inchirierea imobilului catre P.F.A. pentru punct de lucru prin contract de comodat ?
Este posibil ca unei persoane fizice cu capacitatea de munca partiala sa ii fie innoit buletinul de identitate printr-o procedura de urgenta/speciala ?
Este posibil ca o astfel de persoana sa aiba un tutore chiar daca a depasit varsta de 18 ani ?
Ar fi posibil ca un tutore sa desfasoare aceasta procedura de urgenta de innoire a buletinului de identitate cu ajutorul unei fotografii tip buletin facuta in alt loc decat in sectia de politie ?
Buna seara tuturor,
As dori sa stiu daca o persoana fizica poate imputernici un membru al familiei cu drept de proprieteate pentru inchirierea unui imobil ?
Daca acest lucru este posibil, persoana imputernicita poate declara astfel de venituri din chirie la administratia financiara chiar daca nu este proprietarul propriu-zis ?