avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate xpire

Activitate xpire

Răspuns la discuția neplata taxa de timbru
deci, pare sa fie obilgatorie...achitarea ...alte opinii?
Răspuns la discuția neplata taxa de timbru
Multumesc, pentru raspuns.
1. inteleg ca nu exista alta consecinta in afara anularii procesului, prin urmare nu pot fi obligat sa fac aceasta plata.
2. la ce va referiti cand spuneti ca este un proces pierdut?
Cu stima.
Am facut o cerere de ajutor judiciar, s-a admis doar o reesalonare fara a se face vreo reducere. Care ar fi consecintele daca in continuare nu se face plata taxei de timbru, procesul se suspenda, putand fi reluat la o data ulterioara prin plata taxei stabilite sau, sunt obligat sa platesc taxa imediat conform programului de reesalonare? Cu multumiri.
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna care sunt tarifele practicate pentru consultanta acordata de un avocat la intabularea unui teren cu probleme.
Acestea sunt sume fixe sau procent din valoarea bunului?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns, eu am auzit ca ar exista o astfel de reglementare, dar s-ar putea sa fie o reglementare data de Consiliul Local.
Stie cineva daca este mentionata pe undeva distanta minima de parcare in fata unui garaj.
Problema este urmatoarea, un vecin binevoitor parcheaza in mod repetat pe bordura din fata garajului la o distanta pe care el o considera suficient de mare fata de garaj. Accesul insa se face foarte greu din citeva manevre destul de riscante pentru integritatea masinii, mai ales in conditii de iarna, intrarea in garaj fiind in panta.

Multumesc!