polloctav a scris:
Daca pretul oferit de dvs. a fost sub 30%, atunci intr-adevar executorul a procedat correct.Nu aveti de ce sa va plangeti. Puteti insa sa faceti o noua evaluare daca imobilul nu este construit exact cum este in proiect sau este din alte material, pretul putand sa scada sub valoarea initiala. Atunci faceti o actiune si cererti bancii sa diminueze pretul pana la valoarea noua aratat de expert....Cam asta ati intrebat...Succes!
Nici nu stiu ce sa mai spun. Exista diferente mari fata de raportul tehnic de expertiza.
In raportul de exprtiza care a stat la baza stabilirii pretului de vanzare a imobilului e specificat: parter construit din caramida portanta cu stalpi si grinzi din beton armat dar real parterul e construit pe structura din lemn, mai mult de atat constructia in forma actuala nu are intabuare si nici Autorizatie de construire nu a fost scoasa.
Ce am cumparat pana la urma? Pe ce voi fi proprietar?
Din pacate executorul e plecat in concediu si nu am cu cine discuta...
Se poate vinde o proprietate executata la licitatie publica fara sa fie intabulata? Ce e de facut pentru a intra in legalitate cu constructia si cine ar trebui sa suporte costurile?