avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita apartament, urmarire recuperare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita apartament, urmarire recuperare diferenta catre PFA?

Buna ziua,
in cazul in care in urma executarii silite a bunului ipotecat banca nu-si recupereaza integral banii poate merge mai departe pentru recuperarea prejudiciului si catre PFA-ul meu?
Multumesc,
Stefan
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:00, 25 August 2013
basu a scris:

Buna ziua,
in cazul in care in urma executarii silite a bunului ipotecat banca nu-si recupereaza integral banii poate merge mai departe pentru recuperarea prejudiciului si catre PFA-ul meu?
Multumesc,
Stefan

Sunt in aceeasi situatie , as dori sa stiu cum pot sa recupereze bani de la PFA atata timp cat nu mai am conturi .. am activitate 2 zile pe an ( comert ) ...doar daca stiu ei exact unde voi vinde sa vina sa-mi ia banii , altfel nu stiu cum
basu a scris:

Da, poate merge si catre PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Datorie credit auto ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: In februarie 2008 ,am facut un credit auto la CEC .Pana anul acesta nu am intimpinat probleme ... (vezi toată discuția)