avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate ionutclaudiu

Activitate ionutclaudiu

Fiecare judet are arhiva CEC ... a trebuit sa ma duc cu contractul de imprumut la filiala CEC si va cauta in arhiva lor contractul cand a fost facut si pe baza lui imi va elibera adeverinta de plata integrala apartament. Ma va costa 250 lei aceasta adeverinta.
De unde pot scoate o adeverinta de achitare integrala al unui apartament din Ploiesti cumparat prin rate la CEC si achitat in 1996?
Am citit pe site ca ar trebuii sa ma adresez CEC-ului sa caute in arhiva ... dar nu stiu daca arhiva exista in fiecare judet,
Mulțumesc Raluca!

raluk0207 a scris:

Actele de proprietate, documentație cadastrala, certificat de atestare fiscala de la Primarie, adeverința de rol de la Registrul Agricol (dacă e vorba de un teren), adeverințe de la utilități (gaze, curent, apa, gunoi), ca nu sunt datorii, adeverința de la Asociația de proprietari ca nu sunt datorii (daca e vorba de un apartament), actele de identitate și certificatele de căsătorie.
În funcție de starea transmitatorului, notarul poate solicita și un certificat medico legal psihiatric, de la medicul legist, care sa ateste ca este apt sa semneze acte de dispoziție și sa fie asistat la semnarea contractului de un reprezentant al Direcției de Asistență socială.

Este întreținere și prestez îngrijire.

raluk0207 a scris:

Trebuie sa va hotărâți.
Ori e vânzare și achitați un preț, ori e întreținere și prestati îngrijire.
Faimoasele vânzări cu "clauze" nu se mai încheie.

Buna ziua,
Poate mai sus nu m-am facut bine inteles ... doresc sa stiu ce acte sunt necesare pentru a face un contract de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere.

ionutclaudiu a scris:

Ce acte sunt necesare pentru un contract de vanzare cumparare de intretinere cu uzufruct viager pentru un apartament?

Ce acte sunt necesare pentru un contract de vanzare cumparare de intretinere cu uzufruct viager pentru un apartament?
ionutclaudiu a scris:

Andreea Lisievici a scris:

mmem a scris:
Casa vecinului are 8m inaltime. Terenul meu are o latime de 10m. Trebuie sa las 8 m intre casa mea si a vecinului ????

Trebuie sa lasati jumatate din cea mai inalta cladire, adica daca a dvs va avea 10 m, distanta va fi de 5. Totusi distanta se masoara intre case, nu pana la limita hotarului.


Oare cat de adevarata e, daca se masoara intre case distanta lasata mi se pare in regula ... sau legile se bat cap in cap.
Multumesc Clement pentru raspuns ... eu sper sa nu se ajunga deloc in tribunal, apropo pot sa fac o plangere la primarie (sau politie) pentru ceea ce imi face vecina. Ma gandesc la primarie fiindca ei au dat autorizatia si certificatul de urbanism si ei trebuie sa asigure buna functionare, mai ales ca o sa platesc un impozit si pe ce am construit.
.
Da, am un proiect autorizat de primarie, dosarul a fost facut chiar de cel care lucreaza in primarie si cuprinde tot ce spuneti dumneavoastra.
Va multumesc de raspuns.
Sper sa nu fie probleme si sa fie doar gura de vecina, fiindca nu am chef sa ma plimb prin tribunal.
In vara aceasta am construit legal un garaj si o magazie conform autorizatiei de constructie obtinuta de la primarie. Magazia s-a construit la o distanta de 0,5m fata de gardul care imparte proprietatea.
Acum vecina spune ca ma da in judecata fiindca i-am luat din lumina pe care o are intr-o camera. Geamulde care spune se afla la o distanta de 3m fata de gardul care ingradeste proprietatea. Magazia are o inaltime de 4,2m cu acoperis cu tot, acoperisul e intr-o singura apa facut cu scurgerea pe proprietatea mea.
Precizez ca e si o diferenta de nivel intre proprietatea ei si a mea de 0,5m.
Eu am construit totul conform proiectului.
Poate sa ma dea in judecata daca eu am facut totul legal.