avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta de plata integrala apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta de plata integrala apartament

De unde pot scoate o adeverinta de achitare integrala al unui apartament din Ploiesti cumparat prin rate la CEC si achitat in 1996?
Am citit pe site ca ar trebuii sa ma adresez CEC-ului sa caute in arhiva ... dar nu stiu daca arhiva exista in fiecare judet,
Cel mai recent răspuns: ionutclaudiu , utilizator 17:43, 13 Octombrie 2023
Nu CEC-ului trebuie sa va adresati .. ci celui cu care ati incheiat contractul de vanzare - cumparare.
Fiecare judet are arhiva CEC ... a trebuit sa ma duc cu contractul de imprumut la filiala CEC si va cauta in arhiva lor contractul cand a fost facut si pe baza lui imi va elibera adeverinta de plata integrala apartament. Ma va costa 250 lei aceasta adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat ... tania_de2004 tania_de2004 Buna ziua, Dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat in 1991 de la institutia de stat ICRAL. Detinem doar contractul de vanzare cumparare, insa pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat prin icvl doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti cum pot obtine o adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat in 1982 prin ICVL ,apartamentul a fost achitat ... (vezi toată discuția)
Lipsa adeverinta plata integrala apartament snowflake59 snowflake59 Buna! In cazul in care nu gasesc la arhiva adeverinta de achitare integrala a apartamentului, ce pot face ca sa vand apartamentul? Sunt posibile alte solutii? ... (vezi toată discuția)