avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate flaviela

Activitate flaviela

da se prescrie amenda data operatorului economic dar cu procesul verbal ce se intampla? controlul este valabil sase luni nu?

Ce se intampla in cazul in care procesul verbal nu a fost luat la cunostinta in termen de o luna?
Procesul verbal in decurs de o luna nu a ajuns nici la operatorul economic sanctionat dar nici nu a revenit la agentul constatator( s-a pierdut procesul verbal). A fost amendat operatorul economic respectiv.
Imi poate spune cineva cum sa scap de cei de la euroline? Care este solutia pentru a inchiea odata cu ei?
Suma de plata nu mai scade, tot creste. Am platit deja prea mult. va rog ajutati-ma ci cateva sfaturi.
Răspuns la discuția recalcularea salariului
multumesc! eu stiam ca max 2 si statul poate sa ceara salariatului restante cu pana la 3 ani in urma. multumesc.
as mai avea o intrebare conform carei legi se acorda premiul de 10% si cum se acorda si impoziteaza stimulentele , unde as putea gasi aceste informatii. multumesc
as dori sa stiu pe ce perioda un salariat poate cere recalcularea veniturilor/ adica cu cati ani in urma 1 sau 2? multumesc
DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE LA REDACTAREA UNEI CERERI CATRE INSTITUTIA PUBLICA LA CARE LUCREZ!
AS DORI UN MODEL
PROBLEMA ESTE URMATOAREA: SALARIZAREA NU S-A FACUT CORECT,AM OBSERVAT CA STATELE DE PLATA DIFERA DE LA LUNA LA ALTA,IAR CAND AM PRIMIT FISA FISCALA VENITURILE DE ACOLO NU CORESPUNDEAU CU CELE DE PE FLUTURASI,(MA REFER LA VENITUL BRUT SI IMPOZIT- ACESTEA ERAU DIFERITE FATA DE FLUTURASI)