Imi poate spune cineva cum sa scap de cei de la euroline? Care este solutia pentru a inchiea odata cu ei?
Suma de plata nu mai scade, tot creste. Am platit deja prea mult. va rog ajutati-ma ci cateva sfaturi.
sa mergeti sa discutati cu ei si sa va lamureasca, cat ati platit din credit cat mai aveti si ce dobanzi sunt de plata.legislatia s-a schimbat. Oug 50/2010 poate va este favorbila.
Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie si sa cititi Regulamentul de postare in forum.
In acest forum, se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica.
Cu acea societate ati semnat un contract.
@avokitten v-a sfatuit sa contactati societatea si aceasta va lamureasca situatia.
Eu va sfatuiesc, sa formulati o notificare prin care sa motivati in fapt si in drept motivul pentru care incetati orice plata iar pentru alte pretentii, solicitati societatii in cauza, sa-si justifice, la randul ei, in fapt si in drept, pretentiile.
Daca actiunile acestei societati sunt abuzive, sesizati ANPC-ul si BNR.
Card credit
cokecanavaro
in 2007 am luat un imprumut card de credit de la estima bonus in valoare de 1883.prima rata am achitat-o in luna aprilie apoi au urmat inca 7 fiecare a cate 85 ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati
sabou
Buna ziua,
am cumparat de la un magazin(doar cu buletinul)electrocasnice.Am platit ratele luna de luna ,dar nu in intervalul care ziceau ei ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)