avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit

in 2007 am luat un imprumut card de credit de la estima bonus in valoare de 1883.prima rata am achitat-o in luna aprilie apoi au urmat inca 7 fiecare a cate 85 ron .I nluna noiembrie 2007 am achitat suma de 1554 crezand ca am terminat cu creditul(am platit la casierie si acea domnisoara nu mia- spus ca trebuie sa fac cerere de inchidere a contului )si acum dupa aproape 3 ani am primit notificare de la recuperatori ca trebuie sa platesc inca 800 ron,deoarece nu am inchis contul.exista vreo sansa prin care sa nu mai platesc acesti bani?deoarece eu am achitat suma atunci,singura mea vina a fost ca nu am stiut ca rebuie sa inchid contul
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 09:58, 14 Mai 2010
Daca ati achitat intrega suma, va sfatuiesc sa faceti o sesizare la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor....Doar asa va puteti rezolva problema. Suma de 800 de lei este destul de ridicata pentru intretinerea unui cont ...mai ales ca exista o norma BNR care precizeaza ca..daca nu sunt rulaje 6 luni intr-un cont acesta poate fi inchis de catre unitatea bancara.
In rest consider ca solictarea bancii este un abuz si trebuie sanctionat ca atare.
cokecanavaro a scris:

in 2007 am luat un imprumut card de credit de la ........................... in valoare de 1883.prima rata am achitat-o in luna aprilie apoi au urmat inca 7 fiecare a cate 85 ron .I nluna noiembrie 2007 am achitat suma de 1554 crezand ca am terminat cu creditul(am platit la casierie si acea domnisoara nu mia- spus ca trebuie sa fac cerere de inchidere a contului )si acum dupa aproape 3 ani am primit notificare de la recuperatori ca trebuie sa platesc inca 800 ron,deoarece nu am inchis contul.exista vreo sansa prin care sa nu mai platesc acesti bani?deoarece eu am achitat suma atunci,singura mea vina a fost ca nu am stiut ca rebuie sa inchid contul



interventie moderator

Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.
In acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara din cauza unei erori de soft mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Card cu bani virgil.cornel virgil.cornel Buna ziua, Fratele meu a achizitionat un aparat foto in rate de la altex,odata cu aparatul a primit si un card cu 700 lei pe el. Ratele au fost achitate si ... (vezi toată discuția)