avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card cu bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card cu bani

Buna ziua,
Fratele meu a achizitionat un aparat foto in rate de la altex,odata cu aparatul a primit si un card cu 700 lei pe el.
Ratele au fost achitate si suma de pe card a fost completata dupa ce a scos ceva bani de pe card.Apoi a sunat la firma care a emis cardul sa-i inchida cardul si respectivi i-au zis sa vina la Bucuresti sa inchida cardul (el este din Gorj).Nu s-a dus puntru ca neu este normal sa se intimple asa...acum dupa vreo 3 ani ai trimite acasa scrisoare ca are de platit penalizari de 2000 lei.
Ilegalitati:
1.Nu s-a inchiat nici un contract cu banca doar a primit cardul in mana ca si "bonus"
2.Nu i s-au prezentat comisioanele si toate cele aferente primiri unui card.
3.Nu i s-a inchis contul de card dupa ce a fost completata suma pe motiv ca trebuie sa vina la Bucuresti (aparatul fiind luat dintr-un magazin din Gorj).
Ce este recomandat sa facem avand in vedere "nesimtirea" acestei banci(firme)?Avem castig de cauza in instanta?Cui putem raporta aceste "constrangeri" din partea banci(firme)?
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2010
virgil.cornel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:48, 4 Ianuarie 2010
:offtopic: interventie moderator

Buna ziua user virgil.corne...

Va rugam frumos sa stergeti identitatea persoanei juridice din mesajul dvs., editandu-va mesajul in acest sens.In caz contrar, exista riscul stergerii acestui mesaj deoarece contravine Regulamentului de postare al acestui Forum.
Va reamintim ca pe acest Forum se discuta ideea si nu persoana (fizica/juridica).
Va multumim frumos pentru colaborare si va dorim o zi buna! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit cokecanavaro cokecanavaro in 2007 am luat un imprumut card de credit de la estima bonus in valoare de 1883.prima rata am achitat-o in luna aprilie apoi au urmat inca 7 fiecare a cate 85 ... (vezi toată discuția)
Am fost raportat la biroul de credite buniculmiti buniculmiti In anul 2005 am cumparat de la Altex un frigider in rate pentru care mi-au dat un card,Am achitat acest aparat in septembrie 1996 in termen.Am predat cu act de ... (vezi toată discuția)
Card de credit- bunuri de consum tudora adrian tudora adrian in martie 2005 am facut cumparaturi, doar cu buletinul, de la altex in valoare de 2900 ron, 3900 cu dobanda si rata de aprox 90 ron pe luna timp de 45 luni. ... (vezi toată discuția)