avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de credit- bunuri de consum
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de credit- bunuri de consum

in martie 2005 am facut cumparaturi, doar cu buletinul, de la altex in valoare de 2900 ron, 3900 cu dobanda si rata de aprox 90 ron pe luna timp de 45 luni. pana in oct 2008 am platit aprox 4500 ron. in noi 2008 am primit un extras de la firma creditoare din care reiesea ca am de platit suma de 7200 ron (restante si comisioane). asa am aflat ca eu aveam de fapt un card de credit si nu rate. pana in feb 2009, suma a ajuns la 9500 ron. se poate asa ceva? precizez ca, cererea in baza careia s-ar fi emis cardul de credit este datata cu 16 zile dupa ce am primit produsele de la magazin, iar semnaturile de pe respectivul document nu sunt conforme cu realitatea. ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: tudora adrian , utilizator 19:48, 18 Martie 2010
daca sunteti convins ca lucrurile stau exact asa cum spuneti, puteti sa-i chemati in judecata pentru fals, iar daca nu doriti sa faceti acest lucru, asteptati sa va cheme ei in judecata pentru neplata ratelor creditului acordat.Oricare din variante le alegeti serviciile unui avocat v-ar fi de mare ajutor.Nu de alta, dar ei au avocati buni...:confused:
eu am verificat la BIROUL DE CREDIT si am constatat ca raportarile facute de ei facute de ei referitor la derularea creditului, nu corespund cu informatiile pe care mi le-au trimis mie si nici cu chitantele pe care le detin eu. de ex in 2007 eu am depus conform chitantelor catre ei suma de 1856 ron iar in documentul de la BIROUL DE CREDIT apar inregistrate suma de 750 ron. in acest caz, cum se numeste fapta lor?#-o
Buna dimineata user tudora adria...

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti din cuprinsul mesajului dvs. denumirea societatii implicate in discutie si va invit sa cititi/recititi Regulamentul de postare in forum, pentru ca sa nu il mai incalcati:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc.
aveti perfecta dreptate. a fost o neatentie din partea mea. am sa tin cont pe viitor. multumesc pentru ca mi-ati atras atentia. o zi buna#-o:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inexistenta unui contract de credit adrian lazar adrian lazar Am cumparat in 2005,prin credit cu buletinul produse electrocasnice in val .aprox. de 200 ron,fiind anuntat atunci la Altex,ca trebuie sa fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Probleme societate ramo23i ramo23i Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)
Rate la banci ContSters138393 ContSters138393 buna ziua; in 2007 am cumparat niste produse de la agazinul altex in valoare de 1400 ron, stabilindu-mi-se o rata lunara de 60 de ron. odata cu produsele ... (vezi toată discuția)