Buna ziua!Am avut acum cativa ani un srl-u cu care nu am desfasurat activitate economica,din motive financiare.Au trecut mai mult de 3 ani decand nu am avut activitate economica!Pot redeschide firma,sau trebuie sa infintez o alta?Capitalul social al fostei firme se afla inca in BCR!
Multumesc!
Da!Ati inteles bine,are si cetatenia olandeza!Nu are drept de lucru si tocmai pentru aceasta problema,plus ce a rezultat de aicea,se judeca in Olanda de 7(sapte)ani cu statul Olandez!Din aceasta cauza a pierdut totul!
Nici ajutor social nu are!Nu vrea sa renunte la proces si sa paraseasca Olanda,zice ca atunci se da batuta.Ambasada noastra nu i-a acordat nici un fel de suport!
Am o verisoara,stabilita in Olanda cu cetatenie (are si cetatenia romana)care nu-si mai gaseste dreptatea in justitia Olandeza.Are sapte procese cu statul olandez deoarece nu i-a mai acordat:drept de lucru,dreptul la asistenta medicala,dreptul la ajutor social-practic nu o lasa sa traiasca !
A cerut ajutor si de la ambasadorul Romaniei,dl.Julian Buga,dar acesta a refuzat sa-i acorde asistenta.
In prezent nu mai are posibilitatea de a aconta un avocat care sa o reprezinte in procesul cu statul olandez.Intrebarea mea este:
-ca si cetatean roman,are dreptul sa contacteze Avocatul poporului pentru a o reprezenta?Ce actiune mai poate produce pentru a-si primi drepturile de la statul olandez!De 7 ani se judeca cu ei pentru asta!
A pierdut tot:casa,masina,slujba,tot!Nu vrea sa renunte!
Societatea a fost declarata in insolventa!Am fost in instanta la al doilea apel,acum astept solutia instantei!Cum imi pot recupera bani?Am restante salariale de pe lunile Martie-August+concediu de odihna neefectuat+un salariu compensator+vechime+garantie de gestiune.de unde pot afla ce bunuri mai exista pentru executie judecatoreasca?