avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un litigiu cu societatea la care am lucrat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un litigiu cu societatea la care am lucrat.

Societatea a fost declarata in insolventa!Am fost in instanta la al doilea apel,acum astept solutia instantei!Cum imi pot recupera bani?Am restante salariale de pe lunile Martie-August+concediu de odihna neefectuat+un salariu compensator+vechime+garantie de gestiune.de unde pot afla ce bunuri mai exista pentru executie judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 29 Decembrie 2009
Garantia constituita pentru faptul ca ati fost gestionar( impreuna cu dobinda aferenta) ar trebui( ar fi trebuit!) sa o recuperati de mult , intrucit sint banii dumneavostra cu care eventual ati fi acoperit o eventuala paguba!Ei sint in cont la banca,cont deschis pe numele dumnevoastra si care nu pot fi utilizati decit pentru acoperire paguba sau sa va fie restituiti!

Pentru drepturile salariale v-ati inregistrat la masa credala si aveti proces in instanta!Urmarirea si valorificarea bunurilor societatii, precum si incasarea sumelor datorate de clienti si debitori este treaba instantei si a admnistratorului( sau a firmei care asigura gestionarea perioada de insolventa pina la lichidare!)

Cam atit!
ghita1964 a scris:

Societatea a fost declarata in insolventa!Am fost in instanta la al doilea apel,acum astept solutia instantei!Cum imi pot recupera bani?Am restante salariale de pe lunile Martie-August+concediu de odihna neefectuat+un salariu compensator+vechime+garantie de gestiune.de unde pot afla ce bunuri mai exista pentru executie judecatoreasca?

Mergeti la lichidator si vedeti ce bunuri are societatea si care urmeaza a fi supuse executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie de la angajator nimsyy nimsyy Buna ziua, Am lucrat la o firma particulara pana acum 3 luni cand s-a declarat insolventa, iar eu impreuna cu mai multi colegi, evident ne-am cauta loc de ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie lucian75 lucian75 este legal ca angajatorul sa restituie garantie retinuta (euro) dupa 6 luni de la incetarea contractului?pot face ceva ptr a o recupera mai repede..avand in ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie gestionar dumidumy dumidumy BUNA ZIUA, AM LUCRAT APROXIMATIV 3 ANI LA O FIRMA DE ELECTRONICE PE POSTUL DE CONSULTANT VANZARI/GESTIONAR, IN FIECARE LUNA MI S A OPRIT GARANTIE,CONFORM ... (vezi toată discuția)