avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate valentinasimona84

Activitate valentinasimona84

Buna ziua,sunt contabil intr-o primarie comunala din data de 01.08.2008,iar din data de 09.09.2010 am devenit functionar public,cand am fost incadrata ca referent ,clasa III,grad profesional principal,treapta de salarizare1 cu un salariu de 741 lei.Intrebarea mea ar fi daca incadrarea s-a facut corect si cand am dreptul de avansare in functie.Mentionez ca nu am studii superioare definitivate,anul viitor terminand facultatea.Multumesc anticipat!
daca d-ul boc a anuntat ca nu vor scadea salariile sub 600 lei,ce se va intampla cu cei care lucreaza contractual la o primarie de comuna,si care nu au nici un spor si iau in mana 570 lei pe luna.li se va scadea salariul cu 25%?si atunci cat vor mai avea salariul net?400 si ceva de lei?si vor putea sa traiasca?
Buna ziua,as vrea sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva ,ce drepturi am,avand in vedere ca sunt angajata in sistemul bugetar,si anume intr-o primarie si ma aflu in concediu medical,dupa care pe data de 11 ian 2010 voi intra in concediu prenatal.(insarcinata in 7 luni).Faptul ca am ramas insarcinata mi-a creat numai probleme la locul de munca,din acest motiv,primarul refuza sa-mi acorde drepturi si anume al 13-lea salariu,tichetele cadou acordate la sfarsitul anului,intarzie cu plata concediului medical lunar si ma ameninta mereu ca ma va concedia,si poate ca mai exista si alte drepturi ale angajatei gravide dar pe care eu nu le cunosc.Am citit mai multe pe aceste forumuri,insa nu am gasit nimic pentru angajatele la stat,la primarii,de aceea v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.Va multumesc si sper ca voi primi un raspuns.