avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare si avansare in functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare si avansare in functie

Buna ziua,sunt contabil intr-o primarie comunala din data de 01.08.2008,iar din data de 09.09.2010 am devenit functionar public,cand am fost incadrata ca referent ,clasa III,grad profesional principal,treapta de salarizare1 cu un salariu de 741 lei.Intrebarea mea ar fi daca incadrarea s-a facut corect si cand am dreptul de avansare in functie.Mentionez ca nu am studii superioare definitivate,anul viitor terminand facultatea.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:04, 6 Martie 2012
Daca facultatea dvs este in domeniul economic-contabil, la anul, cand veti avea diploma de licenta, se va putea face promovarea in clasa. Momentan, promovarea in grad profesional se face la 3 ani de la numirea in cel alterior, si anume 09.09.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de promovare in clasa vali.herea vali.herea Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt functionar public din anul 1999, in prezent pe postul de referent (contabil), grad profesional principal, ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)