Da se pare ca av nu a facut ce a trebuit sau nu in termenul stabilit .. problema e ca am pierdut dintr-o prostie .. dar din cate am vorbit cu doamna avocata a zis ca s-ar mai putea face ceva .. insa nu mi-a explicat .. ca de obicei .. #-o . Oricum nu prea ma pricep eu la termenii de specialitate insa .. dupa mine IREVOCABIL inseamna ca nu se mai poate face nimic ... daca exista vreo posibilitate va rog sa mi-o explicati daca se poate ! Multumesc de raspunsuri!
Buna ziua ! Stie cineva ce inseamna :
15.03.2011
Solutie: Admite recursul. Modifică în parte sentinţa în sensul admiterii excepţiei lipsei procedurii prealabile şi ca atare respinge ca inadmisibilă acţiunea formulată. Păstrează restul dispoziţiilor sentinţei. Irevocabilă.
Am catigat sau am pierdut ?
Buna ziua ! De cand s-a dat sentinta la prima infatisare nu am mai reusit sa vorbesc cu d-na avocat .. nu vrea sa-mi raspunda la telefon ... In cazul unui recurs oare pot sa renunt la dansa si sa vb cu alt avocat !?
Stie cineva in cat timp ar trebui sa vina hotararea ?
Aha , multumesc de raspuns .. D-na avocata a mea .. mi-a zis ca s-a amanat si ca urmatoarea data ar fi martie .. nu stiu sigur de ce . O sa vorbesc si cu dansa sa vad ce mai zici ... treaba e ca nu imi explica prea multe .
- Cred ca actiunea este cea de inmatriculare a autovehiculului fara plata taxei de inmatriculare
COMAN .......... : Reclamant
SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR : Pârât
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
13/12/2010 Respinge excepţia inadmisibilităţii . Admite acţiunea. Admis fond
-cam asta e ce e pe site-ul tribunalului PH ... Tot ce nu inteleg eu e ca avocata mi-a zis de intampinare .. si in schimb apare alt lucru acolo pe site .. Poate cineva sa-mi explice ce inseamna?
- @Larisa Dudciuc : nu stiu daca v-am raspus bine sau nu la intrebare prin datele de mai sus , dar nu prea ma pricep :">
Aha . Din pacate i-am actionat in instanta in data de 28.04.2010 .. Azi ,13.12.2010 , a fost prima infatisare si se pare ca mi-au amanat procesul pana in martie .. nu stiu care ar fi motivul .. ceva de genu pentru a lua cunostinta de întâmpinare , nu stiu ce inseamna chestia asta ... oricum sper sa nu mai dureze mult ca deja n-am saturat ...
si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine ... . Mi se pare imposibil sa stau cu masina in parcare atat timp cat sunt cu ei in proces , daca procesul dureaza 2 ani eu stau cu masina in parcare ?! pai dupa 2 ani nu mai alegi nimic din ea.
eu am intrebat avocatul .. dar mi-a zis ca imi face cererea degeaba pentru ca nu se va aproba ... si chiar sunt disperat ... m-am saturat sa stau cu masina in parcare. Si mai eram curios daca eu ma duc sa imi inmatriculez masina in BG oare se mai ia in considerare inmatricularea fara plata taxei daca voi castiga procesul .
@legionaru 1987 : Sa ai castig de cauza la proces =D>
Buna ziua! Dupa mult timp de stat cu masina pe dreapta, din cauza ca nu imi permit sa platesc taxa de poluare care este in valoare de 1750 de euro la o masina din 1999 .. care din pacate este euro 2 :(( #-o, am hotarat sa angajez un avocat care sa ma reprezinte . In data de 28.04.2010 a fost inregistrat dosarul .. dupa cateva saptamani de asteptat primesc si data cand o sa am procesul si anume 13.12.2010 . Mentionez ca avocatul afacut o cerere pt aducerea procesului mai aproape dar se pare ca nu s-a schimbat nimic . :(
In final ca sa termin cu povestile .. pot sa fac ceva pentru a lua nr rosii (provizorii) cat timp sunt in proces sau macar pana la data procesului?? . Sau as putea sa fac ceva ca sa pot circula cu ea ?!
In caz ca nu se aproba cererea pt a lua nr rosii as putea sa o inmatriculez in Bulgaria ?
Astept raspunsul dvs cat mai repede ..