Evident ca sunt interesata sa-mi cistig salariul ,dar cu decenta unui angajat care are in aceasta unitate 1o ani de munca, care-si ,respecta munca pt.care este angajata si-si respecta colegii de breasla,totul rasturnindu-se in momentul venirii acesteia care profita de faptul ca intrarea in unitate se face prin frizerie,ea profitind de acest lucru si oprind clientele la frizerie,deci ar trebuii sa fac munca de paza .Ce trebuie sa fac?,sa-mi fac dreptate singura ?Consider acest lucru un abuz o incalcare a drepturilor si doresc sa solutionez acest aspect pe cale legala! Un salariat nu poate indeplinii doua meserii concomitent fara a avea doua contracte de munca ,specificindu-se meseiile respective si nici nu e corect ca el sa aiba contract de munca de 2 ore cu toate beneficiile care decurg din acesta,sa incaseze dublu si sa aiba un impozit derizoriu! In ce tara traim? Cum ramine cu legea Dna .av. Dedita? Dvs.incurajati munca sau ilegalitatea???
Sunt coafeza anagajata cu norma intreaga acum 10 ani,retribuita asa cum se cunoaste la procent din incasari.De lunga perioada de timp duc munca de lamurire cu o colega,angajata de 3 ani,incadrata cu norma de 2 ore,frizerita,care sub pretextul terminarii si a cursului de coafeza,practica si una si alta in detrimentul colegelor coafeze care nu-si mai iau salariul,mai mult , asa cum am aratat contractul este UNIC, de 2 ore,impozitul deasemenea, PE FUNCTIA DE FRIZER,iar aceasta presetaza la orice ora doreste,aproxmativ 8-9 ore zilnic si toate week-end-urile!(legal fiind doar doua pe luna)Pentru faptul ca realizeaza incasari net superioare celor care-si respecta tura,patronul tolereaza(EVIDENT PENTRU BENEFICIU PERSONAL) aceasta situatie, nedreptatind restul lucratorilor . CE E DE FACUT DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL?
Tot respectul pentru opinia dvs.,dar....aceste institutii ce atributii au???daca in ograda lor nu fac dreptate,credeti ca in gradina justitiei e de gasit???apoi altii banii,alt timp pierdut .........si??? Pe asta conteaza cei care procedeaza asa....si pina la urma un avocat care se dovedeste ca e dezinteresat,prost pregatit,etc,etc...........nu merita nici o sanctiune??? Ma gindesc ce ar face asemenea oameni la patron.???.................Trist,adevarat.....si pe banii nostrii!Sper sa existe un Dumnezeu si pentru ei!
subscriu, trebuie sa aveti incredere in persoana aleasa sa va reprezinte, altfel, nici un avocat nu va fi bun si niciodata nu veti avea incredere in nimeni.Daca l-ati angajat si l-ati platit, lasati-l sa-si faca treaba...:rolleyes: Daca credeti ca va pricepeti mai bine, mergeti fara avocat...;)
INTELEG CA VA APARATI CAUZA,SI BAROUL FACE LA FEL........DIFERENTA O FACE FAPTUL CA IN JOC ESTE SITUATIA UNUI OM ,SITUATIE PE CARE AVOCATUL O TRATEAZA SUPERFICIAL,FINALUL ESTE TRAGIC....(DACA CISTIGI MAI AI DE DAT,DACA PIERZI E DEVINA COMPLETUL DE JUDECATA.......)SUNT CONVINSA CA EXISTA SI AVOCATI ADEVARATI,PENTRU ACEIA =D>=D>=D> IN REST LE DORESC SA AJUNGA INTR-O ZI SA SIMTA PE PIELEA LOR ACEASTA EXPERIENTA SI PE URMA SA JUDECE!
Pastrati avocatul , lasati-l sa continue procesul!! Nu ati asteptat termenul de probe si administrarea probelor ,v-ati facut o impresie gresita, l-ati judecat gresit!! Primele termene sunt pentru lipsa de aparare, lipsa de procedura, depunere intampinare , termen pentru a lua cunostinta de acte etc.termene pierdute .Ce vreti sa faca un avocat in sala pana la ordinea dosarului sau ,cand acesta se amana pentru lipsa de aparare ? sa-l studieze inca odata ?Aveti incredere in persoana pe care ati angajat-o sa va reprezinte si veti fi mai castigat. La partaj partea nici nu trebuie sa se prezinte la proces ,doar la interogatoriu ,ori la administrarea probei cu martori, in rest ..lasati-va pe mana avocatului !!
IN TIMPUL INTEROGATORIULUI CU MARTORI DUMNEALUI COMPLETA REBUS ,CE E GREU DE INTELES????BINE CA AM FOST PREZENTA SA VAD CE CAPABIL ESTE.........DACA TE LASI PE MINA AVOCATULUI DE GENUL ACESTA POTI SA-TI IEI ADIO!!!
B.B.,Hot.1305/2009.............................ONORARIUL PRETINS A FOST IN CONCORDANTA CU ACTIVITATEA DESFASURATA,COMPLEXITATEA CAUZEI,VECHIMEA SI EXPERIENTA DOMNULUI AVOCAT;
iN BAZA DISP.ART.53,ALIN.2,LIT"N" DIN l.51/95 SI ART.73 ALIN.3 DIN STATUTUL PROFESIEI DE AVOCAT;
CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI
HOTARASTE:
ART.1.RESPINGE CONTESTATIA PETENTEI.....................CA NEINTEMEIATA#-o#-o#-o
CINE FACE DREPTATE IN TARA ASTA????
Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat pentru aparare si inca o sedinta in care a solicitat aminare.Urmare a dezinteresului manifestat,am reziliat contractul si i-am solicitat diferenta de bani.Rezultatul????Nu vrea sa-mi restituie nimic,mai mult BAROUL,SPUNE CA L-AM PLATIT PENTRU EXPERIENTA SI VECHIMEA DUMNEALUI IN MUNCA.:O..............HALAL JUSTITIE!!!NUMELE AV. [editat]. CE-I DE FACUT????
1.Pentru care motiv Vodafone restrictioneaza telefonul pentru neplata facturii cu o intirziere de 2 zile(pina la urma pot fi oricite...).Contractul incheiat cu domniile lor prevad penalizari pentru intirziere! Atunci de ce acest abuz?????????
2.Cu ce drept se include in factura un serviciu pe care nu l-am solicitat,respectiv Ab.Optiune Vodafone Zona Mea???
CINE TREBUIE SA FACA ORDINE AICI!!!!
sUNTEM ABONATI ,PLATIM SERVICIILE LOR CU VIRF SI INDESAT,DE MULTE ORI NEJUSTIFICAT,PENTRU CE OPERATORII DUMNEALOR ISI PERMIT SA TE SOMEZE IMEDIAT DUPA TERMENUL DE PLATA CA-TI RESTRICTIONEAZA CONVORBIRILE?#-o SI O SI FAC! e CORECT?la ce este folositor contractul daca se procedeaza dupa bunul plac???? TOATE ACESTEA LE CONSIDER ABUZ----CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ EU SI CEI FOARTE MULTI IN SITUATIA MEA???---#-o#-o#-o#-o#-o#-o