Buna ziua
Sotul meu a mai fost casatorit odata.Parintii lui au vandut 2 apartamente si si-au cumparat o casa unde s-au mutat impreuna-el cu sotia si parintii lui-care au facut gresala sa puna casa pe numele sotului si a sotiei lui, el fiind singurul lor copil.Sotia lui nu a prea lucrat, la un moment dat a plecat cu un alt barbat in strainatate,iar sotul meu s-a pomenit cu citatie iar apoi cu sentinta de divort,in care ea mentioneaza ca a locuit la parintii lui si nu a cerut partaj.Acuma sotul meu vrea sa faca partajul.Daca dovedeste ca ea nu a contribuit cu nimic la acea casa,are sanse sa nu o imparta cu ea?Practic, casa e munca de o viata a parintilor lui.Mentionez ca nu au avut copii. Noi in prezent avem un copil de 3 ani. Va multumesc
Buna ziua, sunt coproprietarul unui teren retrocedat in baza Legii 10/2001.Pe acest teren exista niste parcari acoperite pentru care asociatia de proprietari a primit Autorizaţie de construire în 1989.Eu i-am actionat în judecata,însa aceştea refuza sa-si demoleze garajele demontabile. Ce pot sa fac in acest sens?
Buna ziua
Sunt functionar public de 9 ani.In februarie 2007 am fost avansata in treapta de salarizare, respectiv inspector asistent treapta1. In septembrie 2007 am intrat in concediu de maternitate pana in iunie 2009.Vreau sa stiu daca anul acesta pot fi avansata in treapta. Calificativul pentru lunile lucrate in 2007 a fost-foarte bine.
Va multumesc