avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansare in treapta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansare in treapta

Buna ziua
Sunt functionar public de 9 ani.In februarie 2007 am fost avansata in treapta de salarizare, respectiv inspector asistent treapta1. In septembrie 2007 am intrat in concediu de maternitate pana in iunie 2009.Vreau sa stiu daca anul acesta pot fi avansata in treapta. Calificativul pentru lunile lucrate in 2007 a fost-foarte bine.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:11, 5 Ianuarie 2010
Nu mai puteti fi avansata in treapta, intrucat sunteti pe maxim la gradul profesional pe care il ocupati. Eventual, daca institutia dvs. a prevazut acest lucru in planul anual de ocupare a functiilor publice 2010, puteti participa la un examen/concurs de promovare in grad profesional (de la asistent la principal), daca indepliniti conditiile cerute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa de salarizare functionari publici parvanelena74 parvanelena74 Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe o treapta superioara pe functie publica anypaiusi anypaiusi In ianuarie 2004 am fost numita functionar public si am fost incadrata din functia de inspector de specialitate S II in functia de consilier principal ... (vezi toată discuția)
Urgent-promovare functionar public-ce sa fac daca nu stiu sa coroborez legislatia mona11 mona11 Sunt angajata intr-o institutie publica(deconcentrata),in urma unui concurs de pe 01.08.2004.Ulterior pe 11.11.2004 am sustinut un nou concurs,explicandu-mi-se ... (vezi toată discuția)