copilul este recunoscut la nastere,dar poarta numele de familie al mamei.mama fiind casatorita a luat numele tatalui,dar copilul este in continuare cu numele mamei.tatal copilului este actualul sot,dar la nastere nu erau casatoriti.vrem sa poarte si copilul acelasi nume si nu stim catre cine sa ne adresam.
buna seara,
v-as ruga daca ma puteti lamuri in legatura cu urmatoarea problema.eu si sotia ne-am casatorit dupa nasterea copilului.sotia imi poarta numele,dar copilul a ramas cu numele mamei dinaintea casatoriei.acum am vrea sa il trecem pe numele nostru de familie.ce documente trebuie sa intocmim si unde ar trebui sa mergem?
va multumesc anticipat!
atata timp cat avem gestiune comuna:( fiecare se poate gandi la acelasi lucru.in acest caz chiar nu putem face nimic,cred k e riscul la care te supui de cand te angajezi.
gestiunea este doar pe magazinul nostru.sistemul este o mare problema..mismasuri stim sigur ca se fac.apar produse peste noapte.un chilotel ici,unul colo.noi nu avem nici o sansa sa tinem vreo evidenta...sunt foarte multe produse..foarte multe coduri...magazinul este foarte mare..iar un angajat pe tura este insuficient:(
ultimul inventar a fost in luna august.totul e pe baza de coduri de bare.la inventar scanam totul.automat in baza de date se actualizeaza dupa fiecare bucata vanduta.