avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1720 soluții astăzi
Forum Activitate corina.maria

Activitate corina.maria

Buna ziua.
Am mare nevoie de un sfat, sau de o solutie la aceasta problema.
Mama mea are o pensie de invaliditate gradul 2, care nu ii ajunge nici pentru medicamentele fara de care nu ar putea supravietui.
Avand un PFA la care nu a inregistrat venituri de circa 4 ani, a primit o decizie de suspendare a pensiei, pentru ca in referatul Serviciului Plati Prestatii din 2011 rezulta ca in 2009 si 2010 s-au platit si incasat necuvenit drepturi (o suma considerabila), fapt care reiese din adeverintele de venit eliberate de Ministerul Finantelor Publice. As vrea sa stiu de ce aceasta lege se aplica retroactiv, legea intrand in vigoare in 2010 i se opreste aceasta suma pentru asazisele venituri realizate si incasate in 2009 pana in luna a 06-a 2010. Va multumesc.
As vrea sa stiu daca pt un pfa cu profil frizerie-coafor este nevoie de casa de marcat si stampila.:):):):):)
Discuție leasing
Buna. Se poate renegocia contractul de leasing auto? Am o rata de leasing de 250EUR, si nu imi mai pot permite sa o achit din salariul actual.
Răspuns la discuția partaj
actul de proprietate este pe numele ambilor.
Răspuns la discuția partaj
Bunurile au fost dobandite astfel: jumatate din teren este mostenit de mama mea de la bunicul ei, iar cealalta jumatate au cumparato impreuna. Casa au construito impreuna, la fel si anexele. Toate fiind construite la 5 ani de la casatorie cand deja aveau 2 copii, respectiv: sora mea si si anca o sora decedata, eu am aparut mai tarziu. Nu au locuit cu chirie,in acesti 5 ani inaintea construiri casei au stat la parinti mamei. In mare parte parinti mamei au contribuit cu bani si alte bunuri la constructia casei.
Discuție partaj
Buna. Parintii mei au divortat in urma cu 18 ani fara sa faca partajul bunurilor comune ( o casa, anexe si gradina). Tatal meu ramanand sa locuiasca in aceasta casa, vrea sa faca unei persoane act de vanzare-cumparare. As vrea sa stiu daca poate face asta fara acceptul mamei, al meu si al surorii mele sau daca poate face orice altceva sa instraineze bunurile. Multumesc.:help::help::help: