avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Activitate 1630817274794

Activitate 1630817274794

am primit o sentinta civila care suna cam asa: admite in parte cereerea ... anuleaza raportul de evaluarea performantelor profesionale...si obliga paratul la intocmirea unui nou raport de evaluare.
Obliga paratul la ... daune morale
respinge capatul de cerere privind cheltuielile de judecata
Executorie
Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare

Intreb : in baza sentintei se poate face reevaluarea profesionala, daca este consemnat Executorie s-au trebuie sa ma astept la recurs din partea anagajatorului si apoi se intocmeste un raport de evaluare. daca castig si in recurs.? problema e ca indeplinesc conditiile pentru avansare in grad si daca refuza intocmirea raportului de evaluare pierd aceasta oportunitate.
In urma unui concurs organizat ,nici un candidat nu a luat examenul .Primarul doreste ca sa-l promoveze (numeasca direct pe unul din cei care au candidat drept sef al serviciului. Acea persoana este lucrator in cadrul Politiei locale si a detinut si interimatul. Este posibila o astfel de numire fara concurs ?
Sunt recasatorit,iar sotia din casatoria anterioara are un copil de 12 ani aflat in crestere si educare,pentru care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de intret inere in cuantum de 40 lei. Cu toate acestea fostul sot se achita sporadic de aceasta obligatie. Doresc sa intreb ce pot face pentru a trece acest copil pe numele meu si al sotiei, ( el figureaza pe numele fostului sot ) ,ce acte trebuie intocmite si unde ma pot adresa. Doresc ca copilul sa-mi poarte numele avand in vedere ca peste 2 ani urmeaza a fi pus in legalitate cu C.I.
Revin si fac precizarile:Facultatea absolvita este Contabilitate si informatica de gestiune, lucrez ca referent in cadrul serviciului public de evidenta persoanelor iar in fisa postului ma ocup cu administrarea bazei de date. Recomandarea de la R.U. a fost sa ma inscriu la master ,astfel urmez masterul de Studii europene de adm .publica. Intreb;-a avut dreptate angajatul de la R.U. s-au am fost pasat si trimis sa fac aceste cursuri numai ca sa scape de insistentele mele? Ce pot face.
Sunt licentiat in contabilitate si informatica de gestiune sistem BOLOGNA (3 ANI) si lucrez ca functionar public in cadrul unei primarii la serviciul de evidenta persoanelor.Nu mi s-a transformat postul si am fost indrumata sa urmez cursurile de masterat. In prezent am urmat cursurile de masterat specializarea Studii europene de administratie publica ,astept dizertatia si doresc sa intreb daca mi se poate transforma postul din studii medii in studii superioare de lunga durata.
Pentru politia comunitara s-a solicitat masuratori la D.S. P.J. Constanta ,medicina muncii,care a eliberat un buletin de determinare camp electromagnetic.de asemenea a fost luat aviz de la medicul de medicina muncii care supravegheaza unitatea,referat din partea sefului de serviciu .
Pana in luna decembrie 2009 am avut prins in fluturas sporul de antena de 10% si sporul de confidentialitate de 15 %. Cu noua lege in fluturas nu apar cele 2 sporuri.Mentionez ca pentru sporul de antena a fost intocmita documentatie,inclusiv masuratori si aviz. Ma poate lamuri cineva? Multumesc
Răspuns la discuția Amenda de la ANI
Eu am completat declaratia de avere si interese in ziua in care mi-a fost inaintata de la R.U. Personal nu am cunoscut prevederile legale, si chiar daca le cunosteam nu aveam de unde lua fisele. In cazul meu suntem circa 45 persoane care am fost sanctionate . Chiar nu gasim o modalitate de a contesta ?
Multumesc
Lucrez in cadrul Primariei ..... ca F.P. iar in luna decembrie am fost sanctionat cu p.v.c. de amenda 100 lei pentru nedepunerea in termen a declaratiilor de avere. Precizez ca au fost facut f.p. in 01.09.2008 iar in luna noiembrie 2008 am depus o declaratie de avere. In luna noiembrie 2009 am primit de la R.U. alte fise pe care le-am completat si depus. Totusi am fost sanctionat. Cine se face vinovat, deoarece la primarie este delegata d.ra .... sa raspunda de aceste fise. ? ce putem face ? Multumesc