avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate crystyn71

Activitate crystyn71

Scuze ! Acest termen de 1 an este valabil si pentru creditor sau se aplica numai mostenitorilor. Va multumesc!
Multumesc! Si inca o intrebare cum pot afla de decesul tatalui meu ce demersuri se pot face? n cazul in care exista o negociere cu executorul acesta mai poate starui in cazul in care afla de deces . Multumesc!
Buna seara! Scuze de deranj , dar am si eu o mica nelamurire. Am un credit ajuns in stare de executare silita nu am bunuri pe numele meu ,dar in decembrie 2012 tatal meu a decedat. Mama si sora mea au fost la notariat si au facut acceptul mostenirii eu inca nu .Stiu ca prin neacceptarea mostenirii decat din toate drepturile ce revine dupa tatal meu. Intrebarea mea este dupa trecerea termenuluide 1 an ptr acceptare creditorul ma poate obliga sa accept mostenirea?
Buna seara!
Astazi am primit o comunicare de executare. termenul de plata al datoriei este o zi. Nu am aceasta suma de bani ,iar ei au spus ca vor veni la domiciliul meu pentru a pune sechestru pe bunuri.Precizez ca nu locuiesc la acea adresa aici locuind parintii mei ,nu am masina si nici casa in prezent locuind cu soacra mea.Pot pune sechestru pe lucrurile aflate in casa parintilor mei?Lucrurile fiind ale lor.
scuze de deranj. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu niste mici lamuriri despre executarea silita. Mai exact: am un credit de consum ajuns in aceasta faza, nu am servici, nu am proprietati, nu am masina , stau cu parintii inpropriu spus adresa din buletin corespunde eu stau cu chirie impreuna cu sotul si cei doi copii(unul la liceu si unul la facultate). Ideea este ca eu vreau sa ma achit de datorii dar acum practic nu pot.Va multumesc