Buna seara!
Astazi am primit o comunicare de executare. termenul de plata al datoriei este o zi. Nu am aceasta suma de bani ,iar ei au spus ca vor veni la domiciliul meu pentru a pune sechestru pe bunuri.Precizez ca nu locuiesc la acea adresa aici locuind parintii mei ,nu am masina si nici casa in prezent locuind cu soacra mea.Pot pune sechestru pe lucrurile aflate in casa parintilor mei?Lucrurile fiind ale lor.
Nu, toate aceste masuri se pot lua doar cu privire la bunurile dvs., nu ale parintilor. Cum ati primit instiintarea, prin executor? S-a inceput executare silita? Daca da, puteti formula o contestatie la executare, sau puteti incerca o intelegere pentru o amanare de plata (asta daca va recunoasteti datoria).
Daca executarea priveste strict persoana dvs,bunurile apartinand tertilor nu vor fi afectate.
In situatia mentionata,se impune sa contactati executorul in vederea negocierii reale a esalonari platilor restante.
In caz de refuz ,in termen de 25 zile de la comunicare ,puteti contestata executarea silita
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
SimonaC25
Buna ziua,
Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)