avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bunuri

locuiesc in casa fratelui meu ,casa care tocmai a intrat in executare silita. va rog sa-mi spuneti daca toate bunurile din casa care sunt ale mele pot intra sub sechestru si de asemenea va rog sa-mi aproximati cat mai pot locui in casa
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:17, 28 Octombrie 2013
Executarea silita se dispune de catre executorul judecatoresc asupra bunului imobil apartinand debitorului
Daca imobilul face obiectul executarii silite,teoretic ,puteti locui pana la eventuala adjudecare in licitatie
Ar fi bine sa puteti proba in caz ca va fi nevoie ca bunurile sunt ale dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bunuri sotie angelaang angelaang Va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare; – Executorul poate pune sechestru sau ma poate executa silit daca sotul meu in urma unui delict este ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la ocpi pt bun cumparat la licitatie de la lichidator judiciar belal62 belal62 Am cumparat la licitatie organizata de un lichidator judiciar o garsoniera (libera de sarcini conform PV de licitatie), dar nu pot intra in posesie (semna ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera licitatie liviu anton liviu anton Am cumparat la o licitatie o garsoniera,am facut actele,am intabulat-o,iar acum vreau sa fac curatenie.De la asociatie mi s- a spus caproprietarul a facut ... (vezi toată discuția)