avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

scuze de deranj. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu niste mici lamuriri despre executarea silita. Mai exact: am un credit de consum ajuns in aceasta faza, nu am servici, nu am proprietati, nu am masina , stau cu parintii inpropriu spus adresa din buletin corespunde eu stau cu chirie impreuna cu sotul si cei doi copii(unul la liceu si unul la facultate). Ideea este ca eu vreau sa ma achit de datorii dar acum practic nu pot.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 03:08, 8 Ianuarie 2010
Ce anume lamuriri doriti? In principiu executarea silita se face in modurile si asupra bunurilor si veniturilor debitorului in conformitate cu prevederilor Codului de procedura civila. Daca nu aveti nici bunuri si nici venituri, aceasta nu inseamna ca nu se poate obtine o hotarare de executare iar aceasta, odata ramasa definitiva si irevocabila, deci executorie, va determina existenta debitului in patrimoniul dvs. cu consecinta transmiterii acestuia (cu toate cheltuielile de executare si penalitatile) catre eventualii succesori. Mai mult, orice bun sau venit ulterior vor putea fi executate silit in momentul in care creditorul ia cunostinta de existenta acestora.
Puteti incerca si incheierea unei tranzactii cu creditorul, prin care sa stabiliti, de comun acord, un mod de stingere a creantei cu stabilirea unor plati esalonate.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
ContSters36411, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite de nevoi personale Pro1 Pro1 Buna...am nevoie de un sfat de la experti...am luat credit pe buletin....se poate pune sechestru pe casa...fara a garanta cu,casa? MULTUMESC ANTICIPAT... (vezi toată discuția)
„urmărirea silită imobiliara”- revenire lavgh lavgh Revin la subiectul „Urmărirea silită imobiliara” Eu am făcut un Contract de tranzactie, cu creditoarea pentru un imobil aflat în urmărirea silită ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu proprietar executat silit georgeneacsu georgeneacsu Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am datorii catre un furnizor si mi s-a impus executarea silita si sechestrul asupra unui teren. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)