avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CREDITE DE NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Executare silită

CREDITE DE NEVOI PERSONALE

Buna...am nevoie de un sfat de la experti...am luat credit pe buletin....se poate pune sechestru pe casa...fara a garanta cu,casa? MULTUMESC ANTICIPAT...
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:35, 25 Mai 2012
Sechestru este o masura asiguratorie luata impotriva debitorului pentru a nu-si risipi patrimoniul in dauna creditorilor sai care au initiat procedura executarii silite, adica pana la executarea silita nu isi poate vinde un bun chiar daca el este proprietarul de drept al acestuia.
Cred ca vorbiti de executare silita ... Pentru recuperarea creantelor, creditorul poate cere instituirea masurii de executare silita asupra bunurilor si veniturilor debitorului in scopul recuperarii creantei sale. Executarea silita poate consta in valorificarea / vinderea unor bunuri mobile sau imobile din patrimoniul debitorului ori instituirea masurii de poprire asupra veniturilor pe care le realizeaza debitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)
Executare silita - explicatie costelmac costelmac buna ziua am un debit restant de 1400 ron si am primit instiintare de executare silita as vrea sa stiu in ce consta executarea silita in bunuri s-au ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)