:help:Buna ziua.Copilul meu practica un sport de performanta la un club.Nu ne mai convin cerintele,pretentiile,taxele de concurs pe care ni le pretind,adica dublu fata de cat e oficial,dar mai ales pregatirea sportivilorX-(.Vrem sa plecam la alt club dar ne plimba cu vorba si nu ne inmaneaza carnetul de sportiv.Mentionez faptul ca deocamdata nu am semnat nici un angajament,contract cu clubul respectiv.Care sunt caile prin care copilul(12 ani) sa poata practica sportul la alt club?Va multumesc. :help:
buna seara,sunt in ceata!Pana azi, lucram aprox 350 de ore pe luna.Am fost anuntat ca-mi micsoreaza salariu. Pana acum aveam 1200+bonuri.Acum vor sa le muncesc 350 ore cu 1000.Am zis ca nu,pentru ca m-am saturat de munca voluntara! In c.i.m.am 160 ore=720lei,plus un contract aditional 40ore=180lei.Au zis ca sa-mi caut de munca in alta parte, ca gasesc ei pe altu.Ce solutii am?Pot sa-mi desfaca c.m.i.? Mi-au propus sa-mi plateasca salariul pe toata luna in curs si de maine sa stau acasa!? HELP!#-o
buna ziua,am nevoie de un sfat.::wassat:.Lucrez in medie peste 300 de ore pe luna,circa 26 de zile , aprox. 12 ore pe zi.Doua weekenduri de servici,doua libere! Pana in prezent primeam 1200+bonuri de masa.In C.I.M. semnat am 720 leipt.160ore+un contract aditional de 40 ore=180lei. Pana acum primeam 1200 ,insa am fost anuntat ca voi primi incepand de la 01.01.2010 doar 1000lei#-o.Pot sa le fortez mana si sa lucrez doar cat am in C,I,M,? Va multumesc anticipat.