avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transfer sportiv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transfer sportiv

:help:Buna ziua.Copilul meu practica un sport de performanta la un club.Nu ne mai convin cerintele,pretentiile,taxele de concurs pe care ni le pretind,adica dublu fata de cat e oficial,dar mai ales pregatirea sportivilorX-(.Vrem sa plecam la alt club dar ne plimba cu vorba si nu ne inmaneaza carnetul de sportiv.Mentionez faptul ca deocamdata nu am semnat nici un angajament,contract cu clubul respectiv.Care sunt caile prin care copilul(12 ani) sa poata practica sportul la alt club?Va multumesc. :help:
Cel mai recent răspuns: Mihai Ene , Avocat 10:15, 8 Iunie 2010
Atat timp cat nu ati semnat nici un contract, puteti oricand sa renuntati la serviciile lor si sa va mutati la un alt club. Nu au cum sa va traga in nici un fel la raspundere sau sa va impiedice sa plecati.

Inteleg ca singura problema ar fi carnetul de sportiv pe care refuza sa vi-l elibereze. Din pacate, tinand cont ca nu aveti nimic semnat cu ei, nu prea aveti cum sa ii fortati sa vi-l elibereze.

O varianta ar fi sa le adresati cateva intrebari cu privire la respectarea de catre acestia a obligatiilor fiscale aferente sumelor de bani pe care le-au incasat de la dumneavoastra si sa le sugerati ca aveti dreptul de a depune reclamatie in acest sens la institutiile competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de pregătire sportiva! cum pot anula contractul? Gulerezsimona Gulerezsimona Buna seara! Băiatul meu in vârsta de 14 ani a practicat arte marțiale la un club din Focsani! Am semnat un contract de pregătire sportiva pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Ong-urile cu profil sportiv pot obtine cis hd76avr hd76avr Buna ziua!Anul acesta am infiintat o asociatie sportiva in a carei denumire apar cuvintele \\"Asociatia Sportiva................\\" (nu-i scriu numele complet ... (vezi toată discuția)
Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)