avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters120498

Activitate ContSters120498

Răspuns la discuția in cat timp se termina divortul?
mai am o scurta intrebare : am gasit in casa un biletel de-al sotului pe care era mentionata suma de 39 lei, taxa judiciara.eu stiu ca el nu are avocat.va rog, daca puteti sa-mi spuneti pentru ce ar putea fi platita aceasta taxa.ce ar putea cere? partajul ?multumesc!
va multumesc mult pentru raspunsuri.
cu divortul este de acord, dar am uitat de vacanta.offff, moralul meu e la pamant.
baiatul are 7 ani si zece luni , fata are 10 luni .am avocata, ma gandeam ca-mi trebuie. am depus toate actele la dosar inclusiv carnetul de note al baiatului, pentru ca ma ocup exclusiv de el , tatal lui fiind aproape absent din viata lui ,iar cand este acasa este ca si cand nu ar fi, nu-l intereseaza de nici unul din copiii lui.ancheta sociala deja s-a facut , eu nu eram acasa atunci, era doar sotul cu fata, dar am fost la autoritatea tutelara si am citi ceea ce a declarat.totusi , el a declarat ca lucreaza, ceea ce nu este adevarat, pentru ca m-am interesat la firma care ii intermediaza plecarile si nu are c.m. in tara.speram sa nu dureze foarte mult, pentru ca sunt intr-un stress continuu , sotul vine numai noaptea la ore foarte tarzii acasa ( cand binevoieste sa vina ) si ne deranjeaza somnul, avand in vedere ca avem doar o garsoniera.va multumesc !
buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea din titlu , in urmatoarele conditii: casatorita de noua ani, am depus actiunea de divort pe 30 martie, prima infatisare pe data de 10 iunie.avem doi copii, locuinta anl, am cerut casa si copiii.sotul lucreaza in afara tarii, cu contract pe perioada determinata.a fost plecat dar nu contribuie la cresterea copiilor decat intr-o foarte mica masura, nu plateste nici celelalte datorii ale casei, salariul lui este doar al lui, ( 95 %), al meu, ( indemnizatia pentru copil pana in 2 ani ) este comun, eu facand toate cumparaturile si el doar folosindu-se de caa ca de un hotel.soacra ma ameninta ca -mi ia un copil, ca nu va iesi ca mine, va rog sa-mi spuneti dupa prima infatisare cat timp mai dureaza pana se termina procesul si ce sanse am sa obtin casa si copiii?sotul nu este angajat cu contract in tara,eu am adus adeverinta de la serviciu.cauza divortului este adulterul, dar pot schimba si la culpa comuna daca s-ar termina mai repede, cu conditia sa obtin casa si incredintarea copiilor.astept raspunsurile dumneavoastra.multumesc anticipat!
Răspuns la discuția voi putea lua somaj?
multumesc mult pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția voi putea lua somaj?
va multumesc pentru raspuns.dar o firma noua are '' voie '' sa dea in somaj numai dupa doua-trei luni , spre exemplu?
buna seara,
aduc in atentia dvs urmatorul subiect: lucrez la o firma de circa trei ani de zile pe perioada verii, pe perioada iernii luand somaj.azi am fost informata de catre sefa mea ca incepand din luna iunie firma se va dizolva (avand datorii la stat, nu stiu foarte bine, cred ca-si vor declara falimentul ) si va trece pe alta denumire tot cu acelasi personal.intrebarea mea este urmatoarea:dupa ce perioada poate o firma nou infiintata sa trimita angajatii in somaj?adica pot lua din nou somaj la iarna ?multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
domnule draga, daca considerati ca copiii dvs sunt atasati afectiv fata de dvs, luptati pentru incredintarea lor , insa fara sa-i separati, baietii la dvs si fata la sotie.este foarte greu pentru copii, frati fiind intre ei, sa creasca departe unul de altul.copiii trebuie sa fie uniti, mai tarziu va vor condamna pentru asta.luptati pentru toti trei.
Răspuns la discuția vizita autoritatea tutelara
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.