avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizita autoritatea tutelara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizita autoritatea tutelara

buna seara,
am o rugaminte catre dvs: un raspuns la urmatoarea problema.sunt in divort cu sptul meu, prima infatisare urmand a avea loc in luna iunie ( 10 ).intr-una din zilele trecute , atunci cand m-am intors acasa cu copilul de la scoala, sotul m-a informat ca am fost vizitati de autoritatea tutelara.deoarece nu vrea sa-mi spuna ce au discutat, cum pot afla acest lucru ? cei de la primarie nu trebuiau sa sune inainte de a veni in vizita, daca nu gaseau pe cineva acasa? dat fiind ca eu am solicitat incredintarea copiilor ( 2 ) , nu era normal sa discute cu mine, in loc de sotul meu ? daca a spus ceva impotriva mea , ceea ce nu este exclus, mai ales ca am inaintat divort pe motiv de infidelitate a sotului ? imi poate dauna aceasta ancheta la divort ?
Cel mai recent răspuns: ContSters120498 , utilizator 12:27, 22 Aprilie 2010
va duceti dvs la autoritatea tutelara si vedeti ce si cum
nu sunt obligati sa sune, va duceti la primarie , luati legatura cu cel care efectueaza ancheta sociala si ii spuneti si lui ce va doare ca sa se poata consemna in acheta sociala
civilizat e sa anunti, ei nu o prea fac vreodata.
daca sotul nu e de acord sa va fie incredintati copiii, ar fi util sa va duceti la autoritatea tutelera. daca e de acord, nu conteaza ce le-a zis
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza un divort?... natalianic natalianic Cu eventual partaj pe bunurile comune (desi unul din parteneri nu are pretentii) si in principiu fara alte complicatii?O luna, doua, 6 sau un an? (vezi toată discuția)
Anchetele sociale in cazurile de divort cu minori dana_2 dana_2 As avea cateva intrebari pe tema anchetelor sociale - care sunt articolele din codul civil care se refera la aceste anchetele sociale - sunt anchetele ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala mamazzz mamazzz Buna ziua, Am introdus cerere de divort prin intermediul avocatei mele in data de 02.12.2014 iar termenul a fost stabilit pentru 04.03.2015. Nedumerirea mea ... (vezi toată discuția)