buna seara,
am o rugaminte catre dvs: un raspuns la urmatoarea problema.sunt in divort cu sptul meu, prima infatisare urmand a avea loc in luna iunie ( 10 ).intr-una din zilele trecute , atunci cand m-am intors acasa cu copilul de la scoala, sotul m-a informat ca am fost vizitati de autoritatea tutelara.deoarece nu vrea sa-mi spuna ce au discutat, cum pot afla acest lucru ? cei de la primarie nu trebuiau sa sune inainte de a veni in vizita, daca nu gaseau pe cineva acasa? dat fiind ca eu am solicitat incredintarea copiilor ( 2 ) , nu era normal sa discute cu mine, in loc de sotul meu ? daca a spus ceva impotriva mea , ceea ce nu este exclus, mai ales ca am inaintat divort pe motiv de infidelitate a sotului ? imi poate dauna aceasta ancheta la divort ?
nu sunt obligati sa sune, va duceti la primarie , luati legatura cu cel care efectueaza ancheta sociala si ii spuneti si lui ce va doare ca sa se poata consemna in acheta sociala
civilizat e sa anunti, ei nu o prea fac vreodata.
daca sotul nu e de acord sa va fie incredintati copiii, ar fi util sa va duceti la autoritatea tutelera. daca e de acord, nu conteaza ce le-a zis
Ancheta sociala
mamazzz
Buna ziua,
Am introdus cerere de divort prin intermediul avocatei mele in data de 02.12.2014 iar termenul a fost stabilit pentru 04.03.2015. Nedumerirea mea ... (vezi toată discuția)