avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Tibuleac Camelia

Activitate Tibuleac Camelia

Lucrez ca functionar public - asistent social la o primarie comunala la Compartimentul de asistenta sociala, am facut referat pt a beneficia de majorarea cu 100 de lei conf. OUG 70/2014 art. 3 modificat de art.II de OUG 88/2014 unde se stipuleaza clar cine beneficiaza, dar raspunsul la referat a fost unul " la nivelul UAT-ului nu avem infiintate institutii sau unitati publice de as.sociala care furnizeaza servicii sociale si nici servicii publice de asistenta sociala" desi in art. 113 din Legea 292 a asistentei sociala se specifica clar ca la nivelul comunelor se infiintează Compartimente de Asistenta Social, compartiment care este infiintat prin Hotarare de Consiliul local din anul 2010. Va rog sa-mi oferiti un raspuns care sa ma lamureasca. Va multumesc!
Lucrez contractual la o primarie ca si referent asistent social cu strudii superioare. Am 2 ani si 3 luni in admnistratie si vreau sa stiu daca trec ca si functionar public pe ce treapta de salarizare ma incadrez si in baza carei legi? Mentionez ca promovarea de la studii medii la superioare s-a facut in 2009. Va multumesc.
Sunt absoventa a ciclului I Bologna, promotia 2009, cum voi fi salarizata in legea unica a salarizarii nr. 330/2009 cu SSD sau S? Va multumesc!
Nu este nimeni care sa stie raspunsul la aceasta intrebare???#-o
Buna ziua. Sunt referent de specialitate treapat III in regim contractual cu 2 ani vechime in administratie, din luna noiembrie 2009 am promovat de la studii medii la studii superioare. Intrebarea este: daca devin functionar public cum voi fi salarizata, ca asistent I sau principal III, avand in vedere vechimea in admninistratie si studiile superioare.