avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere ca functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere ca functionar public

Buna ziua. Sunt referent de specialitate treapat III in regim contractual cu 2 ani vechime in administratie, din luna noiembrie 2009 am promovat de la studii medii la studii superioare. Intrebarea este: daca devin functionar public cum voi fi salarizata, ca asistent I sau principal III, avand in vedere vechimea in admninistratie si studiile superioare.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:58, 14 Ianuarie 2010
Pentru gradul profesional principal se cere o vechime de 5 ani in specialitatea studiilor. Daca postul dvs. va fi transformat in functie publica, veti fi incadrat pe gradul profesional asistent, treapta de salarizare care sa asigure o crestere cu 5% a salariului avut anterior (anexa III art. 16 din legea 330/2009).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Din personal contractual, functionar public zoard zoard Buna ziua ! Sunt angajat la o primarie comunala, din 2008 referent III, personal contractual, cu un salariu de 648 lei, dupa 1 ian 2010, conform Legii ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa marianna_is marianna_is Buna seara! Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, ... (vezi toată discuția)