avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate crinaku

Activitate crinaku

Răspuns la discuția dezbatere mostenire
ceilalti copii ai ei trebuie sa dea si ei semnatura
mama mea are mostenire de la parintii ei teren in spatele casei,ea singura poate sa faca acte unui singur copil,fara acordul tatei
locuiesc impreuna cu parintii,ei sunt proprietarii casei,eu ingrijesc de mama fiind bolnava ,iar tatal meu vrea sa ne evacueze ,se poate acest lucru daca mama nu este de acord cu el (adica sa ne dea afara)
am platit taxa de prima inmatriculare in luna noiembrie1350 ron ,pentru un opel corsa din 98,mi-se pot restitui banii in totalitate daca ma adresez instantei,sau e valabil numai pentru autoturismele mai noi
Răspuns la discuția cumparare teren
crinaku a scris:

a fost facuta si intabularea in cartea funciara,oare mai pot avea probleme cu acest teren

a fost facuta si intabularea in cartea funciara
vanzatorul impreuna cu fratii ,au dezbatut mostenirea prin judecatorie,acest teren care l-am cumparat i-a revenit vanzatoruluiprin partaj
Discuție cumparare teren
am cumparat un teren de la o persoana dupa sentinta civila de partajul succesoral pronuntat de catre judecatorie,mai pot avea probleme cu mostenitorii daca acest teren a fost dobandit de vanzator in urma sentintei civile de partaj pronuntat de judecatorie?
Discuție puz zonal
am facut un plan urbanistic zonal pentru a trece un teren extravilan in intravilan,cu toata documentatia am mers la primarie si am primit urmatorul raspuns:ca nu se poate accepta acest puz pentru ca nu are nici un punct de legatura cu intravilanul,adica nu se poate face un puz izolat
ce procent de decizie are un primar de comuna in eliberarea unei autorizatii de constructie pentru o casa