avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... puz zonal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

puz zonal

am facut un plan urbanistic zonal pentru a trece un teren extravilan in intravilan,cu toata documentatia am mers la primarie si am primit urmatorul raspuns:ca nu se poate accepta acest puz pentru ca nu are nici un punct de legatura cu intravilanul,adica nu se poate face un puz izolat
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 15:51, 11 Aprilie 2011
inainte de a incepe PUZ-ul trebuia sa mergi la Primarie sa ceri un certificat de urbanism pentru a incepe intocmirea documentatiei, intrucat nu e suficient sa faci un PUZ si gata, prin certificatul de urbanism ti se vor solicita o groaza de avize, iar daca este in extravilan competenta este a Consiliului Judetean de a emite certificatul de urbanism cu avizul Primarului comunei (la orase si municipii nu stiu cum este), dupa ce ai certif. de urbanism incepi sa umbli dupa avizele prevazute in certificatul de urbanism, si anume: - Gaz (E-on si Transgaz), Enel - Electrica, ANIF (Imbunatatiri funciare), Apele Romane, OCPI, etc., cam de la toti furnizorii de utilitati (inclusiv Romtelecom si retele mobile, daca au in zona antene) astea sunt cam la fiecare documentatie de acest gen.

Cat priveste raspunsul pe care l-ai primit, este total aiurea intrucat exista si trupuri izolate, ar trebui sa il intrebi pe cel care ti-a dat acest raspuns: In PUG-ul localitatii nu exista nici un trup izolat in intravilan?
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
F-X1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)