avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate Najed

Activitate Najed

Buna!
Am o dilema
Recent un amic a achizitionat o uscatorie cu o suprafata de 12 mp si doreste sa ii atribuie un numar postal si mai mult de atat sa o transforme legal in apartament. Mai precis doreste ca respectiva unitate sa figureze in cartea funciara ca si apartament.
Solutii?
Răspuns la discuția somaj
In urma unor cercetari recente efectuate de mine am constatat ca pot beneficia de somaj si cei care se afla in situatia mea. Pot beneficia de somaj pe baza cartii de munca, intocmita cu mai mult de 1 an in urma.
Va multumesc ca ati raspuns.
Inteleg. Insa eu eram student la momentul angajarii. Anul acesta termin. Faptul ca sunt student nu imi confera aceasta indemnizatie?
Multumesc pentru raspuns si promptitudine. Imi este de ajutor.
Discuție somaj
Buna. Sunt student si sunt angajat la o firma cu carte de munca. Am peste un an in cadrul firmei de la intocmirea cartii. Datorita instabilitatii financiare a firmei datorate crizei financiare exista posibilitatea sa fiu unul din cei care vor fi curand disponibilizati.
Intrebarea mea este pot beneficia de somaj in cazul in care sunt concediat desi sunt student?
Răspuns la discuția Schimbare destinatie contructie
Multumesc pentru promptitudine.
Insa pentru inscrierea in cartea funciara pentru modificarea adusa constructiilor in privinta destinatiei este necesar sa apelez la o firma de cadastru?
In prezent am cateva planuri care contin constructiile respective si in cartea funciara apar ca fiind cotete si cocini.

Buna! Am un teren pe care sunt situate doua corpuri principale, 2 cocini si 1 cotet si doresc sa transform spatiul respectiv ( de locuit) in spatiu comercial. Insa pentru aceasta as dori sa schimb destinatia ccocinilor si a cotelui.
Cum as putea sa fac acest lucru?
Este necesara implicarea unei firme de cadastru? Daca da, ce tip de lucrare as putea sa le cer sa efectueze?
Multumesc anticipat