avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

Buna. Sunt student si sunt angajat la o firma cu carte de munca. Am peste un an in cadrul firmei de la intocmirea cartii. Datorita instabilitatii financiare a firmei datorate crizei financiare exista posibilitatea sa fiu unul din cei care vor fi curand disponibilizati.
Intrebarea mea este pot beneficia de somaj in cazul in care sunt concediat desi sunt student?
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
Najed, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:16, 27 Ianuarie 2010
Da. Puteti beneficia.
In cazul intrarii in somaj de pe urma unui contract de munca, faptul ca sunteti student nu are nici o importanta.
Multumesc pentru raspuns si promptitudine. Imi este de ajutor.
Nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj absolvenţii care, la data solicitării dreptului, urmează o formă de învăţământ.
Inteleg. Insa eu eram student la momentul angajarii. Anul acesta termin. Faptul ca sunt student nu imi confera aceasta indemnizatie?
Imi pare rau dar din cate cunosc nu puteti beneficia de indemnizatie somaj.

Alte discuții în legătură

Un student poate beneficia de somaj? Tinaya Tinaya O mica intrebare:D! Eu sunt studenta an terminal..in perioada aceasta timp de 2 ani am lucrat la o firma,insa ghinionul este ca firma \"c\'e fini\"fiind o ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj Surub Surub Pot beneficia de ajutor de somaj, daca firma la care lucrez ma disponibilizeaza? Mentionez faptul ca urmez si cursurile unei facultati forma de invatamant ID, ... (vezi toată discuția)